Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Αδυνατίστε χθες γιατί κάθε Τώρα είναι αργά

Λευκάδα 1958 Δημήτρης Χαρισιάδης
1)Αν πάρεις 3 ανάσες πριν φας φασολάκια τότε ο μεταβολισμός επηρεάζει το θυρεοειδή, που εκκρίνει μια ορμόνη την ξεχνατοαδυνατισματονίνη η οποία κάνει την ινσουλίνη να εκκρίνεται σε βαθμό τέτοιο που δημιουργεί ένα φράγμα μεταξύ του αδυνατίσματος και του θέλω. Το τείχος δε είναι τόσο ψηλό που ακουμπάει τα όρια του Φρουδικού Ασυνείδητου και κάνει τα δάχτυλα να παγώνουν και να μην μπορούν να πιάσουν το πιρούνι.

2)Όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί του ξιδιού με φρούτα όταν καταναλώνονται το πρωί δημιουργούν ισχυρά σύμπλοκα στον λιπώδη ιστό που τρέπει το λίπος σε φυγή όμοιας των Γάλλων από τους Φλαμανδούς στη Μάχη των Χρυσών Σπιρουνιών (1302). Το λίπος δε, κάνει πολύ μεγάλες ουρές στο δρόμο προς την ουρήθρα, όμοιες του μόνο στον ΕΟΠΠΥ της Ομόνοιας, για να φύγει απ' το σώμα. Δείγμα ότι το ξίδι πραγματικά κάνει δουλειά, ο συνδυασμός του με φρούτο κάνει το κοκτέιλ τόσο φοβικό στο λίπος που στη μυρωδιά μόνο το βάρος πέφτει κατά 50κιλά το δευτερόλεπτο.

3) Η σοκολάτα έχει βρεθεί ότι αυξάνει το βάρος εσωτερικά, αλλά όταν χρησιμοποιηθεί εξωτερικά δρα ευεργετικά στα κιλά. Ο συνδυασμός του με γκρέιπ φρουτ Μαλδιβών (πριν τον Εμφύλιο), κάνει πραγματικά τον λιπώδη πληθυσμό να ριγεί από λιποκτόνο ενθουσιασμό. Το γκρέιπ φρουτ χτυπά με έναν σχεδόν ρομποτικά διευθυνόμενο τρόπο στο κέντρο του λιπώδους κυττάρου και αφού το διαλύσει σε 3000κομμάτια, η σοκολάτα δεσμεύει τα 3000κομμάτια και σαν Φαγοκύτταρο εξολοθρεύει τα λιπώδη απομεινάρια. Στα Spa του Νταβός και της Βασιλείας οι έξυπνοι επιχειρηματίες παρέχουν υπηρεσίες πρωτοποριακές στο αδυνάτισμα, πρώτα αλείφουν το σώμα με γκρέιπ φρουτ και μετά με σοκολάτα. Τώρα πωλείται και σε μορφή γιλέκου με ανθρακονήματα.

4)Ειδικοί βρήκαν ότι το ειδικό ρόφημα BrainΓιοκ- Slim σε συνδυασμό με 6 βαθιές ανάσες και προσευχή σε Αρχαία Ιβοριανή Διάλεκτο αδυνατίζει 1 κιλό την ανάσα. Το BrainΓιοκ - Slim βγαίνει σε ειδικές ανασολιποεκτονωτικές δόσεις που η κάθε μία κοστίζει το ευτελές ποσό των 4000ε. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία δόσης - προσευχής - ανάσας κοστίζει 24000ε. Πραγματικά εξευτελιστική τιμή. Το ειδικό ρόφημα στηρίζεται στην ειδική μέθοδο της διπλής ζωής, της μίας ζωής που κάνεις δίαιτα και αδυνατίζεις και της άλλης που τρως αυτά που δεν έφαγες με τη δίαιτα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στις αρχαίες αυτές περιοχές χειριζόντουσαν τον χρόνο κατά το δοκούν, έτσι αν μία ημέρα έκαναν δίαιτα, φύτευαν άλλη μια μέρα που έτρωγαν ότι δεν έφαγαν και την προηγούμενη, έτσι άλλες εβδομάδες είχαν 12, 14, 25 και 30 ημέρες, στηριζόμενοι ότι πάντα μια εβδομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3ημέρες δίαιτας και όσες να ναι απρόσεκτες. Το BrainΓιοκ - Slim έκανε δουλειά όλα αυτά τα χρόνια μιας και οι παραπάνω φυλές πάχυναν πολύ αλλά κατάφεραν να εφευρέσουν τον αφαιρετικό χρόνο, ιδιαίτερα χρήσιμο στις σύγχρονες δίαιτες.

5)Ειδικοί γνωσσολόγοι αδυνατιστές βρήκαν γιατί οι Άραβες που ζούσαν πέριξ της περιοχής του Ευφράτη είχαν φυσιολογικό βάρος. Βρήκαν ότι επειδή αυτοί οι άνθρωποι έγραφαν από δεξιά προς τα αριστερά το λίπος αντί να αποθηκεύεται, έκανε ακριβώς τον αντίστροφο κύκλο. Όλοι οι μεταβολικοί κύκλοι του παραπάνω πληθυσμού δρούσαν ακριβώς αντίστροφα, ενώ δηλαδή κατανάλωναν λίπος αυτό δεν αποθηκευόταν, αλλά έφευγε στα ούρα και στα κόπρανα. Ο συνδυασμός δε με ειδικές καρύδες ειδικών φοινίκων όπου φύονταν σε ένα συγκεκριμένο ειδικό μέρος του ποταμού. όπου λιπαινόντουσαν ειδικά από ένα ειδικό είδος δρομάδας καμήλας έκαναν το συνδυασμό ιδιαιτέρως ειδικό αδυνατιστικό. Ειδικοί μεταβολικοί κύκλοι και ειδική αδυνατιστική καρύδα έκαναν στον εγκέφαλο ένα ειδικό είδος αδυνατιστικής εκπαίδευσης. Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι ειδικές περιπτώσεις θέλουν τόσο ειδικά πράγματα σαν και αυτά στις μέρες μας, όπου ψάχνουμε να βρούμε παχύσαρκο με το τηλεσκόπιο του Αστεροσκοπείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!