Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Δίαιτα φοράει μαγιό και πάει θάλασσα

Θέλω να βγω στην Παραλία κορμάρα, τώρα και σε οδηγό τσέπης. Για να βγεις στην παραλία κορμάρα πρέπει να προβείς στις παρακάτω ενέργειες :

1)Πρέπει να φοράς καθημερινά μαγιό να σου θυμίζει, ότι το βάρος που έχεις όλο το χρόνο δεν έχει καμία σημασία, αυτές οι 15μέρες που θα κάνεις μπάνιο σε νοιάζουν. Αλλά για να έχεις αυτές τις 15ημέρες φυσιολογικό βάρος πρέπει να φοράς τις άλλες 350μαγιό. Έτσι αν φοράς μαγιό καθημερινά θα θυμίζεις στον εαυτό σου ότι κάνεις το κάνεις για το μαγιό, έτσι θα έχεις μια άμεση επαφή μεταξύ στόχων σου και για να γίνουμε πιο σαφείς δεν είναι μόνο ότι θα έχεις πιο άμεση επαφή των στόχων σου, θα τους φοράς κιόλας. Έτσι θα είσαι η απόλυτη σύνδεση μεταξύ προσπαθειών και στόχων σε βαθμό τέτοιο που να είναι το ίδιο πράγμα.

2)Το βάρος που θα έχεις τον υπόλοιπο χρόνο δεν έχει καμία σημασία, μόνο τις ημέρες που θα φορεθεί το μαγιό, έτσι για να μην παιδεύεσαι στο χρόνο με δίαιτες και λαμακίες θα κάνεις δραστικά πράγματα 20μέρες πριν την σωτήριαν ημερομηνίαν άρα 20μέρες πριν το μαγιό κόβεις το φαγητό εντελώς ακολουθώντας απόλυτα ασκητική ζωή. Πίνεις μόνο νερό και τίποτε άλλο, άλλωστε το μαγιό το αξίζει καθώς σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση που έχεις εξασφαλίσει την ευτυχία σου για πάντα και όλα αυτά μόνο με 15ημέρες μαγιό. Φοβερό; Πιθανά ατυχήματα θεωρούνται πιθανά, δηλαδή να μην προλάβεις λόγω ασιτίας να φορέσεις το μαγιό, αλλά και αυτό μηδενική σημασία θα έχει καθώς θα έχετε πίσω σας αφήσει τέτοια πνευματική παρακαταθήκη όμοια και ανώτερη με αυτή του Νομπελίστα Καμύ. Γενιές και γενιές ανθρώπων θα ξέρουν πως το να ζεις μικρή σημασία έχει όσο να πεθαίνεις για να υπερασπίζεσαι τις 15ημέρες που θα φορέσεις το μαγιό.

3)Το μαγιό συμβολίζει μέσα μας το στόχο που πρέπει να επιτευχθεί, η σημασία του στην στοχοθέτηση και την επίτευξη είναι τέτοια που ο Βόζνιακ και ο Τζομπς έκαναν πρώτα Greek Diet και μετά έφτιαξαν την Apple. Το μαγιό σε μαθαίνει ότι μπορείς να υπάρχεις για μερικές ημέρες ως Θεός και τις υπόλοιπες ως τίποτα, έτσι με την αθάνατη ελληνική νοοτροπία, αξίζει να ζεις για 10μέρες και να μην έχει καμία άλλη σημασία να ζεις τις υπόλοιπες, αρκεί τις 10ημέρες να αισθάνεσαι η Τζένερ. Το μαγιό σε εκπαιδεύει σε μια σοφή νοοτροπία του τι αξία μπορεί να έχει ένα σώμα αν δεν είναι ικανό να αποτελεί απόκρυφη σκέψη των θεατών του. Έτσι ο θαυμαζόμενος μαγιοφορετής συλλέγει το Εγώ του από τις γνώμες των παραλιολουόμενων, όσο πιο πολλοί άνθρωποι στην παραλία τόσο πολυχρωμότερη προσωπικότητα γίνεται. Εγω-συλλέκτης απόκρυφων σκέψεων. Σε έναν διαφορετικό ειλικρινή διάλογο ο μαγιοφορετής θα έπρεπε να πάει και να ρωτάει τους λουόμενους έναν έναν 'είμαι η απόκρυφη σου σκέψη;'. Αλλά τέτοια ειλικρίνεια που.

4)Το μαγιό η κυρία δεν θέλει να το φορέσει για τον κόσμο, ούτε γι' αυτούς που θα την δούν στην παραλία αλλά για τον σύζυγο-σύντροφο της. Το κάνει μόνο για εκείνον, σε εκείνον θέλει να αρέσει. Αλλά μέσω ποιας οδού; Της οδού της καραμπόλας εικόνων. Ο κόσμος δεν νοιάζει την κυρία, αλλά ξέρει ότι νοιάζει τον άντρα της, έτσι το κάνει για τον άντρα της που τον νοιάζει η γνώμη του κόσμου, άρα το κάνει για το κόσμο έμμεσα. Το ίδιο λέει και για το παιδί της, ότι δεν θέλει να λένε τη μάνα του χοντρή στη παραλία. Αλλά το κάνει για το γιο της, όχι για το κόσμο που νοιάζει το γιό της. Η κυρία έχει αυτοπεποίθηση και το Εγώ της είναι άριστα ισορροπημένο μεταξύ του κόσμου και του κόσμου. Στις παραλίες έχουν στηθεί ειδικοί γνωμοσυλλέκτες που ο κάθε λουόμενος μπορεί να γράφει πόσα εκατοστά επιθυμεί τους γλουτούς της λουόμενης, γνώμες που συλλέγονται και κάθε χρόνο διαμορφώνουν τις ψυχολογικές τάσεις του Χειμώνα. Στους ειδικούς γνωμοσυλλέκτες απαγορεύονται λέξεις Καρντάσιαν και Τζένερ για αποτροπή του θωρακισμένου Εγώ των λουομένων από κρίσεις πανικού.

5)Μαγιό ή Θάνατος, είναι η καινούρια τάση που θα φορεθεί και φέτος όπως πέρυσι, πρόπερσι και πάντα. Η τάση αποτυπώνει την ασημαντότητα της ζωής πριν τις 20Ιουλίου, καθώς αφού το μαγιό δεν έχει χώρο να αναδείξει το κορμί σας δεν υπάρχει λόγος να ζείτε. Σώμα, οργανισμός και ζωή μπορούν να υπάρχουν εφόσον το μαγιό ορίσει τα όρια. Η τάση αυτή ξεκίνησε απ' την ηλιόλουστη γεμάτη ψευτοφιγουρισμό Ελλάδα και απλώθηκε σε όλο τον μαγιουπαρκτό πλανήτη. Η τάση αποτυπώνει την μεταμόρφωση σχεδόν με καφκική συνέπεια ωσαν τον Γκρεγκόρ Σάμσα, την αξία της ζωής, εφόσον αυτή φοράει μαγιό. Ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να υπάρχει μέσα από 2 ρόλους α)ικανός μαγιοφορετής β)αναζήτηση του χαμένου ρόλου του μαγιοφορετή. Η σύγχρονη αυτή τάση ιστορικά ξεκίνησε από ένα πίνακα του Λοτρέκ που αποτύπωνε κορίτσι του Καμπαρέ να φορά ελάχιστα ρούχα και να χορεύει με εμφανείς τάσης κυτταρίτιδας στον αριστερό γλουτό. Η ανδρική κοινότητα απαίτησε απ' το γυναικείο κορμί όταν δείχνει γυμνά του σημεία αυτά να μην είναι σε παραλίες, θάλλασες και ακτές. Έτσι το μαγιό συμβόλιζε πάντα το ένδυμα εκείνο που αποτέλεσε τάση ελευθερίας στις γυναίκες. Όταν θα μπορούσαν να φορέσουν μαγιό θα μπορούσαν να είναι ελεύθερες και ωραίες πέρα από χωροταξικά και θαλασσοκτητικά βλέμματα. Η τάση μέσα στα χρόνια έγινε τόσο έντονη που ο Κιούμπρικ γύρισε στη ζωή με άδεια του γυναικείου πληθυσμού και ξαναγύρισε την ταινία 'Οδύσσεια του Διαστήματος', το 1ο μέρος και αντικατέστησε την πλάκα που έπεφτε απ' τον ουρανό με μαγιό που έπεφτε απ' τον ουρανό παρουσία ανθρωπόμορφων κανίβαλων που έριζαν για το ποιος θα πάρει κομμάτι υφάσματος του μαγιό στα χέρια του, για να δώσει νόημα στη ζωή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!