Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συμβουλές από κάποιον που δεν αδυνάτισε

1)Έχεις 3 ευκαιρίες στη ζωή σου να ξεμπερδέψεις με τα κιλά, οι άλλες δύο συμπυκνώνουν αυτά που δεν έκανες την πρώτη, αλλά σε αυτές τις δύο δεν θα έχεις ποτέ την ορμή που είχες την πρώτη φορά. Οι 3 ευκαιρίες για αδυνάτισμα είναι μία απλωμένη σε 3 δόσεις.
2)Την πρώτη εβδομάδα που θα χάσεις 3κιλά, μην ξεγελαστείς ότι ξεμπέρδεψες, ότι κατάφερες σε μία εβδομάδα θα παρακαλάς να το χάσεις σε 3μήνες.
3)Όταν χάσεις τα κιλά και νιώθεις Θεός πιες 1 ποτήρι κρασί γιατί μόλις έφτασες στη μέση, έχεις δουλειά ακόμη
4)Για να αδυνατίσεις δεν χρειάζεσαι τη μαμά σου να σε τρέχει με τη κατσαρόλα και τα αδυνατιστικά μενού από πίσω, μπορείς να χάσεις κιλά με απλά πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι θες να το καθυστερείς
5)Όσο πιο πολλά αδυνατιστικά έχει το ψυγείο σου τόσο πιο πολλά κιλά έχεις, στρίψε το τιμόνι
6)Στην πρώτη δίαιτα έχεις ορμή, στη δεύτερη ωριμότητα και στη τρίτη γνώση, στη τέταρτη φρόντισε να τα έχεις όλα μαζί.
7)Άφησες τον Μάη με την υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβρη θα κάνεις την Μαρία να σε ερωτευτεί με το νέο κορμί σου. Δείξε ωριμότητα, με το μόνο που είσαι ερωτευμένος είναι με τις υποσχέσεις σου
8)Τα κιλά λίπους που κουβαλάς, όταν θα φύγουν για να μην ξανάρθουν φρόντισε να γίνουν πολλά κιλά αυτοποπεποίθησης
9)Το βράδι που κάνεις την προσευχή σου πριν ευχηθείς να παχύνουν όλοι για να αισθάνεσαι άνετα, κάνε κάτι πιο απλό, πάρε πάλι το διαιτολόγο σου τηλέφωνο και πες του, ότι τελικά του είπες ψέματα δεν ήσουν άρρωστος και θα πας κανονικά στη συνεδρία.
10)Το τυχαίο ραντεβού που έχει στον τηλεαδυνατιστικό χώρο του εγκεφάλου σου το τηλεαδυνατιστικό προιόν που βλέπεις στο δέκτη σου με το φυλλάδιο του delivery στο τραπεζάκι μπροστά σου ανταγωνίζονται ποιο θα διεκδικήσει τα 5 λεπτά της προσοχής σου. Τελικά θα αποφασίσεις σωστά, σήμερα το delivery και αύριο το τηλεαδυνάτισμα, έτσι κανένα συναίσθημα δεν μένει νηστικό. 
11)Η λίστα προτεραιοτήτων που πήρες μαζί σου τον Αύγουστο να ετοιμάσεις για τη νέα σεζόν, μετράει από το '2' και κάτω το '1' είναι συμπληρωμένο εδώ και χρόνια
12)Θα σου δώσω 4 λέξεις και θα μου πεις τι σου θυμίζουν, τόνο, γιαούρτι, κοτόπουλο, γαλοπούλα. Αν θες να αδυνατίσεις απέφυγε τα.
13)Κάνε τον προυπολογισμό σου και υπολόγισε, αν δίνεις το 20% του εισοδήματος σου για να αδυνατίσεις, δεν είσαι αρκετά χοντρός, αν δίνεις το 60% του εισοδήματος σου τότε είσαι εκεί που πρέπει. Εσύ υπογράφεις και οι ενοχές σου διαλέγουν το ποσό.
14)Πες μου πόσους φίλους είχες πριν 10χρόνια και πόσους έχεις σήμερα και θα καταλάβω πόσα κιλά έχεις χάσει.
15)Δίαιτα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!