Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Η δίαιτα 'Μούπαν'

     Μου είπαν ότι η τομάτα έχει ζάχαρη, μου είπαν ότι το σταφύλι είναι σαν να τρώω μπακλαβά. Μου είπαν ότι όταν τρώω υδατάνθρακες το βράδι δεν πεινάει ο εγκέφαλος και έτσι δεν έχω πείνα. Μου είπαν ότι μόνο μια πρωτεϊνική διατροφή θα με βοηθήσει να χάσω κιλά. Μου είπαν ότι το αβγό έχει χοληστερίνη, μου είπαν ότι το λάχανο κάνει κατακράτηση. Έχετε διαβάσει, μιλήσει και ακούσει πολλές τέτοιες δίαιτες, αλλά ποτέ δεν έχετε διαβάσει και ακούσει αυτό που θα ακολουθήσει. Απολαύστε την δίαιτα 'Μούπαν', αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις δίαιτες που βοήθησαν τόσο πολύ τον άνθρωπο να αδυνατίσει.
Τσίνσενγκ με τζατζίκι
Μου είπαν ότι αν συνδυάζω τσίνσενγκ με τζατζίκι προκαλώ μια διαταραχή στον οργανισμό μου που λέγεται λιποεμβόλιση και χτυπάω το λίπος με ριπές απορροφήσιμης αλυσίνης Τ52 που κάνουν το λίπος βρώσιμη σκόνη για δημητριακά.
Πιπερόστρωμα
Μου είπαν ότι η πιπεριά αυξάνει το μεταβολισμό και για να μην χάνω χρόνο κοιμόμουν πάνω σε στρώμα πιπεριάς βιοανθρακόρεστης, έτσι εξασφάλιζα ταχύτατη απορρόφηση της μαγιονέζας που έβαζα στο γύρο το βράδι, έτσι ο μεταβολισμός δούλευε 26 ώρες το 24ωρο μιας και το πιπερόστρωμα είχε την ικανότητα να δανείζεται ως μεταβολική τράπεζα 2 ώρες από το αδυνατισμένο μέλλον του ανθρώπου.
Μεταβολική τράπεζα
Η μεταβολική τράπεζα είχε την δυνατότητα να δανείζεται κιλά από το παρόν και να τα προσθέτει στο μέλλον, μόνο που επειδή κανείς δεν αδυνάτιζε μετά άλλαξε τακτική και τελικά προσέθετε τα κιλά στην εμβρυακή ηλικία μιας και μόνον εκεί ο άνθρωπος δεν ήταν Παχύσαρκος.
Το λάχανο
Μου είπαν ότι το λάχανο απορυθμίζει την θυρεοειδική λειτουργία αλλά όταν το λάχανο πασπαλιστεί με χρυσόσκονη αφυδατωμένου δέρματος Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας, το λάχανο μετατρέπεται σε υπερτουρμπική διασπαστολιπάση χωρίς οργανικές επιπτώσεις, όμοια της μόνο στο αίμα του Γούλβεριν τη συναντάμε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Γούλβεριν έτρωγε μόνο λάχανο με σκόνη γαλοπούλας.
Η χαζουλίνα και η βλακόη
Μου είπαν ότι 2 φοβερές για αδυνάτισμα ουσίες η χαζουλίνα και η βλακόη, χρησιμοποιούνται ως πρόσθετες ουσίες στο ψωμί, γιατί σε πειράματα που έγιναν σε πιγκουίνους στην Αλάσκα βρήκαν ότι κρατά το λίπος σε σταθερά επίπεδα για χρόνια. Έτσι πατεντάρισαν τις ουσίες σε μορφή Τ125 προζυμιού και τώρα στα σούπερ μάρκετ αγοράζεται ψωμί με λιποσταθεροποιητές. Η χαζουλίνα δρα έξω από το λίπος και η βλακόη το στριμώχνει στα σχοινιά και του δίνει και καταλαβαίνει.
Γάλα καρύδας
Μου είπαν ότι η θεά Αφροδίτη έκανε μπάνιο σε γάλα καρύδας βόρειας Λιβύης. Λεγόταν ότι η καρύδα βόρειας Λιβύης που στον ίσκιο της ουρούσε καμήλα ευρισκόμενη σε διάσταση ονείρωξης, προσέδιδε στην καρύδα αρωματική αμμωνία NH 1500Z και έκανε το λίπος νερό και με τον πρώτο ιδρώτα κατά λίτρα έφευγε από το σώμα μέσω των ιδρωτοποιών αδένων. Η θεά Αφροδίτη λεγόταν ότι είχε το καλύτερο σώμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το είδος αυτής της καρύδας είχε εξαλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι που αρσενικές καμήλες υπό εξαφάνιση αφέθηκαν ελεύθερες στην φυσική τους περιοχή και προκάλεσαν ανάλογες ονειρώξεις στις θηλυκές καμήλες. Το γάλα καρύδας πατενταρίστηκε και πάλι και πωλείται με την κωδική ονομασία high milk.
Βιοκορεσμός
Μου είπαν ότι σε κλινική της Ζυρίχης και της Αυστρίας εφαρμόζονται μέθοδοι κορεσμού και πεινοφοβίας μέσω ολογραμματικών εικόνων. Οι εικόνες δείχνουν ανθρώπους να κάνουν μπάνιο μέσα στα αγαπημένα τους φαγητά και ο κορεσμός δρα σχεδόν άμεσα. Άλλες εικόνες δείχνουν διαιτολόγους να παραγγέλνουν κρυφά παιδάκια το βράδι και προκαλούσαν αίσθημα απόλυτης ανωτερότητας και εγκράτειας στον θεατή και απόλυτου κορεσμού 'εγώ δεν είμαι σαν και αυτόν', βασιζόμενο στη λογική 'διαίρει και αδυνάτιζε'.
Γ' Παγκόσμιος
Μου είπαν ότι ο επόμενος πόλεμος θα διεξαχθεί με μέσο την ομορφιά και την αισθητική και θα διεξαχθεί μόνο μέσω γυναικών που φορούν μαγιό μεγέθους Large, γιατί βρήκαν ότι αν δώσεις μαγιό μεγέθους small σε γυναίκες που φορούν μεγαλύτερα μεγέθη ο θυμός και η πολεμική αντίδραση που μπορούν να ελευθερώσουν είναι όμοια με 40 samurai. Έτσι προπαγανδιστικές ασκήσεις πολέμου που έδειχναν ότι Β52 αντίπαλης χώρας πετούσαν πάνω από αντίπαλες χώρες και έριχναν μαγιό μεγέθους small προκάλεσαν τέτοιο θυμό και ανάγκη κατάκτησης ικανές να τελειώσουν νικηφόρα πολέμους μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!