Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Πόνα λίγο σ' αγαπώ

 Ας γίνουμε πιο ειλικρινείς λοιπόν ως άνθρωποι και ας αποδεχτούμε τη φύση μας για να ορίσουμε το δρόμο που πρέπει να διανύσουμε για να βρούμε τον εαυτό μας. Το άρθρο μας παρακάτω σαφέστατα περνάει από τα μονοπάτια του ρατσισμού του βάρους για να αναδείξει την ανωριμότητα μας σε σχέση με τους ανθρώπους που αποτελούν τον κύκλο μας. Ανώριμες μικρές κοινωνίες, με ανθρωποφαγικές τάσεις και προσωπικοκτόνες διαθέσεις. Η προσωπική μας ματιά απέναντι στις ανώριμες, φτωχές και μη-εξελικτικές σχέσεις των ανθρώπων. Η 15η Αυγούστου είναι συμβολική μέρα για εμάς, γι΄ αυτό επιλέγουμε από μια φιλοσοφική σκοπιά να τοποθετηθούμε. Ημέρα που όλοι θέλουμε να βγάλουμε τη πρίζα που μας συνδέει με μια κατ επιλογήν μας ανυπόφορη πραγματικότητα. Είναι ημέρα πρόκληση. Μετά τα άρθρα μας 'Μέσα' και 'Τώρα' συνεχίζουμε την ελλειπτική αυτή διαδρομή.  Το άρθρο μας δεν είναι ένα ενημερωτικό διατροφικά άρθρο, είναι ένα βαθιά φιλοσοφικό άρθρο με πολλές δόσεις ανθρωπίνων σχέσεων, όπως και πέρυσι την ίδια μέρα, οπότε αν δεν θέλουν οι αναγνώστες μας μπορούν να απομακρυνθούν. Καλή ανάγνωση.
Σου εύχομαι να παχύνεις
Υπάρχουν 2 είδη ευχής α) να παχύνεις σωματικά β) να αδυνατίσεις ως προσωπικότητα. Τα δύο είδη ευχής έχουν τον ίδιο αποδέκτη. Αν συγκεντρώνει και τις δύο ευχές τόσο καλύτερο για εμάς. Η Μαρία πάχυνε και αισθάνομαι υπέροχα γι' αυτό γιατί ξέρω ότι πάχυνε επειδή δεν περνάει καλά και εγώ αισθάνομαι καλά που δεν περνάει καλά γιατί και εγώ δεν περνάω καλά. Η ζωή μου είναι υποφερτή όμως όταν ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι υποφέρουν γιατί και εγώ αισθάνομαι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι και θέλω να πω δυνατά ότι αν δεν περνάμε όλοι καλά, δεν μπορεί κανένας να γελάει στον πλανήτη των ενστίκτων. Η Μαρία τώρα που πάχυνε ξέρω ότι θα κάνει και κακές επιλογές με τους συντρόφους της και αυτό με γεμίζει χαρά. Κοιμάμαι καλύτερα το βράδι όταν ξέρω ότι θα κάνει σεξ με έναν 'δεύτερο' και όχι με έναν σοβαρό άνθρωπο. Η Μαρία δεν θέλω να είναι επιθυμητή και καλλίγραμμη, θέλω να είναι χοντρή και να γνωρίζει μαλάκες. Εγώ θυμάμαι όταν είχα γνωρίσει το Γιώργο που ήταν ένα πολύ καλό παιδί έκανα να την δώ 6μήνες. Δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι συναναστρέφομαι με κάποιον που με τοποθετεί ξανά στο χάρτη. Την αγαπώ τη Μαρία έχουμε τη σχέση που έχουν 2 υαίνες πάνω από φρέσκο κομμάτι κρέας. Η Μαρία είναι η κολλητή μου, ο άνθρωπος που είναι πιο κοντά μου, αλλά δεν θέλω να περνάει καλά και για να είμαι ειλικρινής όσο πιο χάλια περνάει τόσο πιο πολύ την αγαπώ. Όταν ο Γιώργος έφυγε εξωτερικό και χωρίσαμε ήρθε ξαφνικά και πάλι στη ζωή μου να μου χτυπήσει τη πλάτη και να μου συμπαρασταθεί. Δηλαδή να αισθανθεί και πάλι ευτυχισμένη που αισθάνομαι δυστυχισμένη. Που θα υπάρχει και πάλι στη ζωή μου σαν τον Θεό που πάντα περίμενα. Ο Θεός της Σφαγής. Θέλω να υποφέρεις για να υπάρχω, θέλω να πονάς για να είμαι ο πυρήνας του σύμπαντος σου. Θέλω να είσαι πάντα στο ίδιο σημείο, θέλω να έρχομαι στην μίζερη ζωή σου, σαν Μεσσίας και να αισθάνομαι πόσο πολύ έχω προοδεύσει σε σχέση με σένα που είσαι στο χώμα. Στις χαρές μας χανόμαστε γιατί φλερτάρουμε με το Θεό και στις λύπες μας βρισκόμαστε για να ξαναγίνουμε λύκοι.
Πραγματική Φιλία
  Η Μαρία θέλω να είναι ευτυχισμένη αλλά θα θέσω μερικούς όρους. Θέλω να είναι ευτυχισμένη όταν θα είμαι εγώ πολύ περισσότερο, θέλω να είναι καλλίγραμμη και να φοράει όμορφα ρούχα όταν θα είμαι και εγώ και θέλω να κάνει καλό σεξ, αλλά όχι τόσο καλό όσο εγώ. Θέλω να αναπνέει όσο αέρα περισσεύει και να τρώει ότι περισσεύει απ' το τραπέζι των ευτυχισμένων συναισθημάτων που θα της αφήσω. Θέλω να αγαπάει, να ερωτεύεται, να κάνει σεξ, να είναι ποθητή, ελεγχόμενα και με μέτρο. Μέτρο που εγώ θα της υποδείξω. Η Μαρία θέλω να γνωρίσει κάποιον άξιο για τη ζωή της, αλλά αφού έχω γνωρίσει εγώ τον αξιότερο. Η Μαρία θέλω να αγαπήσει και να ερωτευτεί τους πιο χάλια ανθρώπους. Θέλω να ελέγχω την αγάπη και τον έρωτα της. Θέλω να έχω την πιο βαθιά σχέση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για έναν άλλο, μια βαθιά ζεστή σχέση μίσους. Αυτό είναι αγάπη και πραγματική φιλία να αισθάνεσαι για τον άλλο να έχει μια καλή ζωή όταν όμως έχεις και εσύ εξασφαλίσει μια πολύ καλύτερη απ' τη δική της. Αποτελώ και θα αποτελώ για την Μαρία ότι καλύτερο της έχει τύχει. Είμαι ο Θεός της, γιατί αν δεν είμαι ο Θεός της δεν μπορεί να είμαι τίποτε άλλο γι΄ αυτή. Η σχέση μας είναι μια τίμια σχέση εξ άνωθεν αγάπης, εγώ ο Θεός, αυτή η οπαδός μου, τίμια φιλική σχέση. Αν δεν μπορώ να είμαι ψηλότερα σου δεν μπορείς να είσαι φίλη μου. Είσαι φίλος μου και σε μισώ. Κάθε κατώτερος ένας καλύτερος φίλος.
Για πάντα φίλοι
    Ο Θανάσης είναι χρόνια φίλος και εύχομαι για εκείνον τα καλύτερα, αλλά δεν έχει κάνει παιδί γι αυτό μου γυρίζει με την μία και την άλλη. Αν είχε οικογένεια θα του έλεγα εγώ. Η αλήθεια είναι ότι υποφέρω όταν τον βλέπω κάθε μέρα με άλλη γυναίκα, γιατί θέλω και εγώ να κάνω τα ίδια. Θέλω να γυρνάω κάθε μέρα με άλλη γυναίκα και θέλω όλοι να λένε 'μα πόσο ποθητός είναι'. Θέλω να διασκεδάζω όσο περισσότερο μπορώ και να είμαι το κέντρο του κόσμου, θέλω να είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος που έχουν γνωρίσει. Τώρα είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να δείξω πόσο απαραίτητος είμαι για την ανθρωπότητα. Με το Θανάση έχουμε δοκιμαστεί σε πολλά, θέλαμε και οι δύο να κινούμε τα νήματα της παρέας και τις γυναίκες, πάντα με στόχο ποιος θα είναι ισχυρότερος. Τον εαυτό μας και το Εγώ μας θέλαμε να φουσκώσουμε, τίποτε άλλο, φιλίες και μαλακίες.  Δεν ήθελα να έχει καλύτερη δουλειά και πιο πολλά λεφτά από εμένα και δεν ήθελα να πηδάει καλύτερες γυναίκες από 'μένα. Ειδικά αν γνώριζε κάποια γυναίκα που ήταν σοβαρός άνθρωπος ζήλευα, γιατί αναβαθμιζόταν και δεν ήθελα. Δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου, υπέφερα. Τώρα παίζει μόνος του μπάλα, γιατί έχω οικογένεια, αλλά κατά βάθος θέλω πολύ να είμαι στη θέση του και να του δώσω ένα καλό μάθημα ποιος είναι ισχυρότερος. Ο Θανάσης θα είναι για πάντα φίλος μου, όσο δεν στέκεται σαν κουνούπι στο δρόμο μου, γιατί οι άνδρες ξέρουν να κάνουν ισχυρές φιλίες.
Δώσμου λίγη ακόμη αγάπη
   Θα σ αγαπώ για πάντα αρκεί να είσαι αυτή που θα με επιβεβαιώνει. Θα είμαι αυτός που θα σε κάνει σημαντική, θα είμαι αυτός που θα σε σώσει, που θα δώσει νόημα στη ζωή σου και θα σε κάνει ενδιαφέρουσα και σπουδαία. Χωρίς εμένα δεν μπορείς να υπάρχεις, είσαι ένα τίποτα. Σ αγαπώ βαθιά και πραγματικά, αλλά υπό όρους. Δεν θα γνωρίσεις ποτέ ένα καλύτερο μου για να μην χάσω τον σημαντικό μου ρόλο στη ζωή σου και θα πρέπει να αισθάνεσαι πάντα ότι ήμουν ο καλύτερος εραστής σου. Έχουμε μια σιωπηλή συμφωνία, θα λέμε σε όλους ότι είμαστε το καλύτερο ζευγάρι του κόσμου και αγαπιόμαστε πολύ, για να μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας υποφερτή. Είμαστε άρρωστοι, αλλά αγαπιόμαστε. Ερωτευμένοι σχιζοφρενείς. Θα σε αγαπώ αρκεί να ξέρω ότι με ακολουθείς και είσαι κατώτερη μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, γιατί στα μάτια σου βλέπω το πόσο πανίσχυρος και ποθητός είμαι. Σε παρακαλώ μην παχύνεις και δίνουμε σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει η ζωή μας να φαίνεται ευτυχισμένη, υπέροχη και πολύ ερωτική. Σε αγαπώ, γιατί με επιβεβαιώνεις που θα μπορούσα να βρω τόσο καθολική και άνευ όρων αποδοχή; Δεν θέλω να με ξεπεράσεις ποτέ, δεν θέλω να πας παρακάτω, δεν θέλω να αισθανθείς ποτέ ότι δεν ήμουν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισες. Σε ερωτεύτηκα γιατί με επιβεβαιώνεις, σε αγάπησα γιατί με έκανες σημαντικό. Σε παρακαλώ σκότωσε το χρόνο και ας μην βοηθήσουμε τα συναισθήματα μας να ωριμάσουν, δεν πρέπει να κάνουμε πολύ κόπο να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, ας κατέβουμε από το τρένο τώρα, τώρα που εγώ είμαι ο Θεός σου και εσύ η οπαδός μου. Τώρα που είμαστε τόσο ερωτευμένοι.
Σεξ
Θέλω να είσαι κατώτερη μου για να μου ξυπνάς τα πιο άγρια ένστικτα. Αν είσαι ανώτερη δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω. Μπορείς να είσαι η εραστής μου αρκεί να είσαι ηλίθιος και χαζός, τόσο πιο βαθιά ηδονή αισθάνομαι. Ο οργασμός μου είναι βαθύς και ολοκληρωτικός όταν ξέρω ότι δεν είσαι τίποτα για τη ζωή μου. Όσο πιο ηλίθιος τόσο μεγαλύτερη ηδονή. Όσο πιο ηλίθιος τόσο πιο εύκολα μπορώ να αποτελέσω τον μοναδικό σου. Θα κάνεις έρωτα μαζί μου μόνο αν είσαι χαζός γιατί μπορώ να σε κλέψω για πάντα, να σε μολύνω και όταν σε μολύνω μπορείς να υπάρξεις για όλη τη ζωή σου ένα μυρμήγκι στο διάβα μου. Κατά βάθος θέλω να φυτέψω το Εγώ μου εκεί βαθιά μέσα σου και βρήκα το τρόπο να το κάνω. Είσαι πάντα δικιά μου. Αν είσαι ανώτερος μου μπορείς να υπάρξεις με πολλούς και ξέρεις πόσο ασήμαντος είμαι για σένα και υποφέρω. Δεν μπορώ να πηδήξω αυτό που θέλω, γιατί πρέπει να τα ομολογήσω όλα και ο ρόλος μου θα αποκαλυφθεί. Είμαι ένα τίποτα.
Εγώ
   Θέλω να είστε πάντα κατώτεροι μου, θέλω να σας αγαπώ για πάντα, μπορώ να σας αγαπώ για πάντα αρκεί να είστε κατώτεροι μου. Η πραγματική αγάπη. Μπορώ να αγαπήσω οτιδήποτε με θεωρεί Θεό του. Ζω για να γυρίζω πίσω και να σας αποδεικνύω πάντα ότι είστε κατώτεροι μου. Θέλω να μην βγαίνετε από τις σπηλιές των χωριών σας και να έρχομαι να σας δείχνω πόσο μορφωμένος, προοδευτικός και τεράστιος είμαι. Δεν υπάρχει καμία χαρά που να μπορεί να συγκριθεί μ' αυτό. Καμία χαρά δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση ότι οι υπόλοιποι υποφέρουν, αλλά εσύ προχωράς. Ομολόγησε το μην φοβάσαι. Αγαπώ, είμαι ερωτευμένος, όσο ξέρω ότι εσείς υποφέρετε. Η μεγαλύτερη ηδονή, αισθάνομαι υπέροχος. Όσο χειρότερα περνάτε τόσο καλύτερα αισθάνομαι. Κατά βάθος θέλω μόνο ένα πράγμα, να υπάρχετε για το Εγώ μου. Κανένα ένστικτο δεν είναι πάνω απ' αυτό. Πρέπει να υπάρχετε για να υπηρετείτε την μοναδικότητα μου. Στο δικό μου θέατρο, έχετε τους ρόλους που εγώ θα σας δώσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!