Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Κρυολιποαπόλυση

  Ο Αυγουστιάτικος υπερρεαλισμός μας ωθεί να γράψουμε ένα άκρως ειρωνικό άρθρο σήμερα τρολάροντας όσο περισσότερο μπορούμε την άποψη των ανθρώπων για το αδυνάτισμα και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Μεθόδους απελπισίας και καταφυγίου ενοχών. Ότι δεν μπορεί να λυθεί από μέσα προς τα έξω, μπορεί να λυθεί απ΄εξω προς τα μέσα.
Ο πάγος στο λίπος
   Ο πάγος έχει βρεθεί ότι έχει λιποεχθρικές δράσεις, Όπου πάγος, άφαντο το λίπος. Ο πάγος επίσης δρα στο λίπος λιποδιασπαστικά, γιατί εισβάλλει μέσω των μιτοχονδρίων στο ενδοκυττάριο λίπος και το διασπά σε πολύ μικρά σωματίδια που αποτελούνται από την απολιποχονδρίνη και την μεθεξυκοιλίνη. Το μυστικό είναι όμως στην ταχύτητα με την οποία πρέπει ο πάγος να πέσει πάνω στο λίπος. Πρέπει να πέσει με ταχύτητα πυρηνικής σχάσης. Όταν το μηχάνημα ρίξει με την ανάλογη ταχύτητα τον πάγο στο λίπος, αυτό διασπάται και φεύγει από το σώμα. Η απολιποχονδρίνη είναι ένα προιόν που δεν μπορεί να μετασχηματιστεί ξανά σε λίπος λόγω της ταχύτητας με την οποία πέφτει πάνω της ο πάγος από το ανάλογο αποτελεσματικό μηχάνημα. Ο πάγος κάνει το λίπος για πάντα μια άσημη ουσία, χωρίς δημοφιλία. Ο άνθρωπος που ανακάλυψε την τρομερή αυτή δράση του πάγου στο λίπος, διεκδικεί τα νέα πνευματικά δικαιώματα καταστροφής της λέξης λίπος.  Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η λέξη λίπος, τόσα περισσότερα χρήματα στην τσέπη του. Ο άνθρωπος πλούτισε γιατί η ανθρωπότητα σχεδόν ξέχασε τη λέξη λίπος, αλλά ξέχασε να αγοράσει και τα δικαιώματα της λέξης χοντρός, γιατί και αυτή τη λέξη μέσα σε μερικά χρόνια σχεδόν την ξέχασε η ανθρωπότητα.
Κρυολιποπυραυλική δράση
   Το μηχάνημα της κρυολιποαπόλυσης εισβάλλει από το τμήμα του παχέος εντέρου κόλον και κατευθείαν λόγω του ειδικού μαγνητισμού του μηχανήματος και λόγω της σύγχυσης που προκαλεί στις λιποφιλικές ορμόνες του οργανισμού, βρίσκει κατευθείαν το στόχο του, την κοιλιά. Στο πέρασμα του μηχανήματος οι λιποεχθρικές ομάδες παιανίζουν σημαίες νίκης, ωθώντας τις λιποφιλικές ομάδες σε ειδικά καταφύγια πίσω από τα αυτιά και στα βλέφαρα των ματιών. Ξαφνικά τα σημεία αυτά παχαίνουν πολύ αλλά είναι απλά μια στιγμιαία επίπτωση της δράσης του μηχανήματος. Σε 2-3 ώρες οι φίλοι του λίπους θα βρεθούν και θα εξοντωθούν. Η κοιλιά σε μερικά λεπτά αποκτά κοιλιακούς με ταχύτητα τέτοια που ξεπερνά ακόμη και την ταχύτητα της επιθυμίας ενός πολύ λιπαρού σουβλακιού.
Το λίπος στο στήθος εξαφανίζεται χωρίς να πέφτει, γιατί έτσι είναι η συμφωνία με τον πελάτη. Η αποτελεσματικότητα του μηχανήματος είναι τέτοια που οι γλουτοί αποκτούν τέτοια γράμμωση που επηρεάζουν και τις τρίχες του κεφαλιού μας. Τα μαλλιά παραμένουν χτενισμένα για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Η δράση placebo του μηχανήματος
    Η καινούρια έκδοση του μηχανήματος προσφέρει και μόνιμη δράση placebo αίσθησης σέξι σώματος. Μαζί με ένα καλογυμνασμένο κορμί αγοράζετε και την αίσθηση ενός σεξουαλικού κορμιού. Το μηχάνημα προσέφερε στην ανθρωπότητα άνοδο της λίμπιντο σε βαθμό που τα προφυλακτικά τέλειωσαν και ουρές για μήνες σχηματίστηκαν στα σούπερ μάρκετ. Η σεξουαλική διάθεση ανέβηκε κατά πολύ και ο πληρωμένος έρωτας εξαφανίστηκε σε 7ημέρες από τον πλανήτη. Μια κοιμώμενη ανθρωπότητα σχεδόν πήδηξε σε μια άλλη φάση καθημερινότητας με ατελείωτο σεξ και πολλαπλούς οργασμούς. Η κλίμακα της λίμπιντο είχε όριο μέχρι το 2070 τους 15 λιμπιντοβαθμούς και τώρα η νέα κλίμακα διαμορφώθηκε στους 1500 λιμπιντοβαθμούς. Το όριο ζωής αυξήθηκε κατά 20χρόνια και το χαμόγελο δεν σταμάτησε να σχηματίζεται στα χείλη των ανθρώπων. Ο εφευρέτης του μηχανήματος είχε προνοήσει και αγοράσει τα δικαιώματα της λέξης σεξ πριν την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του μηχανήματος, λέξη που στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στοίχιζε η μία της χρήση 400.000 δολλάρια. Το βιβλίο 'Χαρούμενη Ανθρωπότητα' που οραματιζόταν ο Tomas Katsoufis το 1996, ξεπέρασε σε πωλήσεις την 'Χαρούμενη Επιστήμη' του Νίτσε. Ο πλανήτης Γη σχεδόν από τις φωνές της λίμπιντο των κατοίκων της Γης μετακίνησε την τροχιά του κατά 30 μοίρες, πράγμα που αύξησε τους πάγους των πόλων σε επίπεδα 1850 και έτσι η Γη σώθηκε από την υπερθέρμανση.
Παρενέργειες
   Η πολύ ευτυχία και το ατελείωτο χαμόγελο ανέδειξε ένα άλλο κομμάτι του ψυχισμού του ανθρώπου που ήταν ως τότε άγνωστο.  Ο άνθρωπος ξεκίνησε να νοσεί από την κατάθλιψη της ευτυχίας. Μια πάθηση που ως τότε ήταν άγνωστη. Η ψυχιατρική έκανε μια απότομη στροφή και άρχισε πια να προσπαθεί να θεραπεύσει την 'νόσο του χαμόγελου'. Δείγμα ότι η ανθρωπότητα για να μπορεί να επιβιώσει θέλει και δυστυχία. Οι άνθρωποι άρχισαν πια να ψάχνουν στους δρόμους γεγονότα και πράγματα που να μπορούν να τους κάνουν δυστυχισμένους, μη μπορώντας πια την τόση πολύ ευτυχία. Το σεξ, η αγάπη και ο Παράδεισος αποκαθηλώθηκαν. Η άνοδος του προσδόκιμου ζωής πέρασε στα ψιλά γιατί η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε πια να αντέξει να υποφέρει επιπλέον 20χρόνια, απ' τον παλιό μέσο όρο ζωής. Όλοι συνειδητοποίησαν ότι το καλό θέλει το κακό του, το άσπρο το μαύρο του, η ευτυχία τη δυστυχία, η αγάπη την απόρριψη σε ένα επίπεδο ανεκτικότητας της ανθρώπινης ύπαρξης. Τι να το κάνουμε να ζούμε παραπάνω αν δεν μπορούμε να φορέσουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη ζωή. Brave new Diet ...αν δεν   χωράς μέσ σ' ένα άψυχο πορνείο, αν δεν χωράς σε ένα σπασμένο κορμί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!