Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

2070 χρονιά σταθμός στο αδυνάτισμα

   Ο Homo Lemargious μελετάτε ως το είδος εκείνο του ανθρώπου που έζησε μεταξύ του 1960 και του 2100. Είναι ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου, γιατί ήταν το πρώτο είδος ανθρώπου που έζησε στη Γη και είχε 20% περισσότερο ποσοστό λίπους από τον προηγούμενο άνθρωπο, τον Homo Normalitous. Το μέσο βάρος του Homo Normalitous ήταν 76κιλά και του Homo Lemargious 89κιλά. Τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι μετά το 1985 το βάρος του Homo Lemargious παρουσιάζει μια εκρηκτική άνοδο, για να παρουσιάσει μια ύφεση το 2070. Το 2070 τα ποσοστά λίπους παρέμεναν υψηλά αλλά σταμάτησαν για πρώτη χρονιά να αυξάνονται. Ο Homo Lemargious έζησε 110χρόνια ιλιγγιώδης αύξησης του ποσοστού λίπους. Χρειάστηκαν σχεδόν 300χρόνια μετά για να ρίξει 3% το ποσοστό λίπους ο διάδοχος Homo Metalogikous. Το κακό που μετέφερε ο Homo Lemargious στον Homo Metalogikous ήταν τεράστιο και χρειάστηκαν πολλές γενιές για να μπορέσει να επανέλθει το ποσοστό λίπους σε υγιή επίπεδα.
Σημαντικά Ευρήματα
    Οι θεραπείες που χορηγούντουσαν τότε και για μεγάλο διάστημα βλέπουμε ότι διακρίνεται σε 3 περιόδους. Περίοδος Α (1960-2005), θεραπείες με μείωση 1000-1500 θερμίδες σε σχέση με την καθημερινή τους διατροφή, ποσοστό αύξησης λίπους 4%, Περίοδος Β(2006-2040), θεραπείες με μείωση 500-800θερμίδες σε σχέση με την ημερήσια κατανάλωση, ηπιότερες θεραπείες αλλά αύξηση λίπους 10% και Περίοδος Γ(2041-2070), θεραπείες με 200-300θερμίδες λιγότερο σε σχέση με την ημερήσια κατανάλωση, ακόμη ηπιότερες θεραπείες αλλά με αύξηση λίπους 6%. Από το 2070 έδιναν ίδιες θερμίδες με την ημερήσια κατανάλωση και κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το βάρος. Πέρασαν 110χρόνια για να καταλάβουν ότι όσο λιγότερο τρώνε τόσο περισσότερο παχαίνουν, ίσως δεν σκέφτηκαν ότι αν έτρωγαν περισσότερο θα ήταν καλύτερα. Τα ευρήματα δε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς στα κόπρανα Homo Lemargious Ευρωπαικής χώρας βρέθηκαν υπολλείματα τροφών που κατανάλωναν κάτοικοι Ανατολικής Ασίας και οι επιστήμονες βρήκαν ότι οι τροφές αυτές καταναλωνόντουσαν γιατί υποσχόντουσαν γρήγορο αδυνάτισμα, δείγμα ότι το αδυνάτισμα δεν έχει σύνορα και η ελπίδα χώρα. Η σύσταση της Ασιατικής τροφής ήταν τόσο άγνωστη για τους οργανισμούς των Ευρωπαικών καταναλωτών που το κακό που φαίνεται ότι προκαλούσαν ήταν τεράστιο και κράτησε πολλά χρόνια. Αυτό δείχνει ότι η ανάγκη για αδυνάτισμα ήταν τέτοια που ακόμη και η εισαγωγή τοξικού αερίου πλανήτη ΄Άρη αν αδυνάτιζε θα έσπαγε μέχρι και το φράγμα του αδυνατιστικού ήχου για να μπει στην ελπιδοφόρα αδυνατιστική ατμόσφαιρα του Homo Lemargious. Τα ευρήματα δείχνουν ότι όσο πιο πολύ αύξαναν τα εισοδήματα τους οι κάτοικοι των χωρών ανά δεκαετίες τόσο περισσότερο τροφές που αδυνάτιζαν κατανάλωναν. Υπάρχουν ευρήματα σε περιοχές της Μεσογείου μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες που παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα κατανάλωσης τροφής 3000θερμίδες / ημέρα, αλλά έδιναν και σχεδόν το 40% του εισοδήματος τους για αδυνάτισμα. Δείγμα ότι οι ομάδες αυτές δούλευαν για να τρώνε και να αδυνατίζουν. Η τάση αυτή σε χώρες με υψηλό εισόδημα ήταν ο κανόνας. Η διελκυστίνδα μεταξύ ευχαρίστησης-ενοχής κράτησε 70χρόνια, μέχρι ο Homo Lemargious να αποφασίσει ότι δεν ξέρει τι θέλει, η σκυτάλη στον επόμενο για να αποφασίσει.

Χρονιά Κόμβος
  Κομβικό σημείο στο βάρος του Homo Lemargious αποτέλεσε το 2020, καθώς παρατηρείται ότι το έτος αυτό το βάρος του δεν αυξήθηκε για πρώτη χρονιά μετά από 60χρόνια. Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι αυτό δεν οφειλόταν σε μια αλλαγή που έκανε ο Homo Lemargious αλλά σε κάτι περίεργο. Το 2019 ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του smartphone diet D, με αρχικό κόστος 1200bitcoin, κινητό που διαφημίστηκε ως τον απόλυτο οδηγό αδυνατίσματος. Λόγω της υψηλής τιμής του ήταν σχεδόν αδύνατο να το αγοράσουν οι άνθρωποι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Η αναμονή αυτή όμως για να πέσει η τιμή του και να γίνει προσιτό, σε σχέση με την φήμη του απόλυτου fat-killer έκαναν τον κόσμο να βρίσκεται σε μια ελπιδοφόρα αναμονή ότι με το που το αγοράσουν θα αδυνατίσουν μεμιάς, έτσι το 2020 φαίνεται ότι οι άνθρωποι πάτησαν ένα ακαριαίο stop στο να παίρνουν κιλά. Δείγμα ότι η φήμη ήταν πιο αδυνατιστική από το ίδιο το προιόν για αδυνάτισμα. Όταν όλοι οι άνθρωποι αγόρασαν το diet D, φαίνεται ότι το 2021 πήραν και το βάρος του 2020. Η άνοδος στη ζυγαριά συνεχίστηκε απρόσκοπτα.
Οι διαιτολόγοι
Ο Homo Lemargious αποτέλεσε τον άνθρωπο εκείνο που σχεδόν κατάπιε τον θεραπευτή του. Ο Homo Lemargious αποτέλεσε τον άνθρωπο εκείνο που αγόραζε την παράταση, την αναβολή και την σιωπή του θεραπευτή του. Όσο πιο σιωπηλός και λιγότερο παρεμβατικός ήταν ο ειδικός τόσο πιο πολύ αγόραζε τις υπηρεσίες του ο άνθρωπος. Έτσι αντικατέστησε τον άνθρωπο διαιτολόγο με τον i-diet διαιτολόγο. Τον πρώτο ηλεντρονικό διαιτολόγο που ενεργοποιούταν μόνο για να συμπαρασταθεί στις ενοχές του Homo Lemargious. Έτσι ήταν περίπου 60σκόρπιες ημέρες ενεργοποημένος και τις άλλες απενεργοποιημένος. Ενεργοποιούταν ενοχικές περιόδους, ερωτικές ημέρες, μετά από βράδια με ενοχές μετά από κοινωνικά πάρτι και τις πρώτες ημέρες του Καλοκαιριού που η οπτική επαφή με το αντικείμενο του φθόνου (ωραία κορμιά) ήταν μεγάλη. Ο διαιτολόγος σιγά σιγά εξαφανίστηκε γιατί ο ρόλος του εξ αρχής ήταν ανεπαρκής. Μεταξύ του να αντισταθεί στο ενοχικό, φοβικό κύμα που εξαπέλυε ο άνθρωπος επέλεξε τη σιωπή.
Ο αέρας από τον άλλο εαυτό
   Τελικά η ανάσχεση στην πανδημία της Παχυσαρκίας ήρθε το 2070 με τον think slim. Η ανακάλυψη ωφείλεται στον Herman και στην έμπνευση που είχε όταν διάβαζε το έργο του Καμύ 'Πανούκλα'. Ο οποίος ανακάλυψε ότι ερχόμενος ο άνθρωπος σε μια φάση σκέψης ευτυχίας της σκέψης ότι έχει όμορφο κορμί εκπνέει αέρα που έχει ταυτότητα ανθρώπου με γυμνασμένο όμορφο κορμί. Έτσι συσκεύασε αυτό τον αέρα που τον συνέλλεγε με ειδικό τρόπο από τον άνθρωπο που ηθελε να χάσει κιλά. Ξέρουμε ότι αιχμή της τεχνικής του ήταν η προσομοίωση σκέψης γυμνασμένου απόλυτα σεξουαλικού κορμιού που κατεβαίνει απ' τον ουρανό ως θεός ανάμεσα σε μια παχύσαρκη ανθρωπότητα με μοναδικό φυσιολογικό άνθρωπο αυτόν. Με εξειδικευμένο τρόπο έφερνε τον πρωταγωνιστή σε φάση dieticous sexoulicous R.E.M. και συνέλλεγε τον αέρα που εξέπνεε κατά την οξεία φάση της. Έτσι η πατέντα αυτή έμοιαζε να λειτουργεί για αρκετά χρόνια και ήταν η πιο φωτεινή περίοδος στο βάρος του ανθρώπου μετά από 110χρόνια. Ποτέ δεν αποδείχτηκε αν είχε ουσιαστικό ρόλο στο αδυνάτισμα ή ρόλο placebo. Ξέρουμε απλά ότι λειτουργούσε θετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!