Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Το 1ο ΄μαγικό' αδυνατιστικό σκεύασμα

Το 'μαγικό' σκεύασμα που αδυνατίζει είναι παρόν να ανακουφίσει όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων  που υποφέρουν από περιττά κιλά. Παρακάτω θα αναφέρουμε μόνο μερικά απ' τα καλά που προσφέρει το μαγικό αδυνατιστικό.
1)Κάθε κατάποση θεραπεύει και διαφορετική πτυχή ενοχών, έτσι απαιτούνται μόνο 3 δόσεις για θεραπεία ενοχών για μαγιό, γάμο και βάφτιση. Μπορεί κιλά να μην χάσεις αλλά δεν θα μείνει κιλό ενοχής όρθιο.
2)Το 'μαγικό' σκεύασμα σε συνδυασμό με μια διατροφή χωρίς γλουτένη, λακτόζη, πρωτείνες, λίπη και υδατάνθρακες δεν εξαφανίζει μόνο το λίπος αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, γιατί είναι το μοναδικό που εγγυάται οριστική εξαφάνιση του λίπους από τον άνθρωπο εξαφανίζοντας τον ίδιο τον άνθρωπο γιατί μόνο έτσι μπορεί οριστικά να δοθεί μια λύση
3)Το μαγικό σκεύασμα δρα ανορεκτικά και ορεξιοκατασταλτικά, σε βαθμό τέτοιο που η ρομποτική χειρουργική θυμίζει εποχή των Παγετώνων μπροστά στην δράση του σκευάσματος. Ο τροφονόμος επιτρέπει την επιθυμία σε αγγουράκι, μπρόκολο, γιαούρτι, γάλα, καρύδα, φασολάκι, αγγινάρα, τόνος Ισλανδίας και όχι Ατλαντικού (έχει πιο πολλά λιπαρά), κοτόπουλο στήθος (το μπούτι το αποβάλλει), αλλά μόλις η επιθυμία ανέβει πάνω από τα 66,35γραμμάρια παγωτού, κρέατος μόσχου, σοκολάτας, παιδάκια αρνίσια, μουσακά Λακωνίας, γεμιστά Καλαμάτας και γαλοπούλα Κοζάνης ο τροφονόμος με ακρίβεια δεκαδικού γραμμαρίου κλείνει της πόρτες της όρεξης με βουλοκέρι. Η αποτελεσματικότητα του πάνω σε σημεία του πόσο θα επιθυμείς αυτό που επιθυμείς είναι ιστορική. Η στοχευμένη του δράση είναι τόσο αποτελεσματική που γίνονται σκέψεις να χρησιμοποιηθεί και σε βαριές περιπτώσεις Έρωτα.
4)Ο κορεσμός που προκαλεί το μαγικό σκεύασμα κάνει τις τροφές να φαίνονται παιχνίδι στα χέρια του αδυνατιζόμενου. Ότι σου αρέσει και το τρως σε υπερβολικό βαθμό, τρως 1μπουκιά και δεν θες να το βλέπεις στα μάτια σου. Η δράση του είναι τόσο καλή που με μία λήψη του σκευάσματος πολλά απ' τα τρόφιμα σου προκαλούν κορεσμό και με το μάτι πια, σε σημείο να θεωρείς ότι και να μην το έπαιρνες πάλι η σχέση σας με το σκεύασμα ήταν τέτοια που από τη μέρα που γεννήθηκες πρέπει να είχε ξεκινήσει να δρα μέσα σου. Σαν να το περίμενες να έρθει, τόσο αποτελεσματική δράση. Σαν τον Batman σε μιαν άλλη Gotham-diet-City, έτοιμο να καταπολεμήσει τις τροφές που θέλουν να σου καταστρέψουν τη ζωή.
5)Με την έλευση του μαγικού σκευάσματος τα τεστ δυσανεξίας εξαφανίστηκαν από το χάρτη ως αναποτελεσματικά. Το μαγικό σκεύασμα έκανε τα πάντα, δηλαδή, τα τεστ δυσανεξίας σου έλεγαν τι δεν πρέπει να τρως γιατί σε παχαίνει, το μαγικό σκεύασμα έκανε το ίδιο το σώμα ένα ολόκληρο τεστ, έτσι μπορούσε να ανακαλύψει μετά από 1, 10 και 20χρόνια μετά, ποιο τρόφιμο μπορεί να το τρως και να σε παχαίνει, μιας και ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτείς ότι αν τρως πολύ παγωτό και του χρόνου μπορεί αυτό να σε πειράζει. Πραγματική επανάσταση.  Έκλεψε δε και δουλειά από τον κλάδο της μελλοντολογίας, με τέτοια διορατικότητα. Ο ίδιος ο κόσμος φοβήθηκε από την τόση του αποτελεσματικότητα που κατήργησε το σκεύασμα ως τρομερά αποτελεσματικό.
6)Η σχεδόν εριστική θεραπευτική δράση του σκευάσματος ήταν τόσο αποτελεσματική που έβαζε στην ημέρα σου μια συναισθηματική τάξη. Μόλις η πόρτα έκλεινε και ήσουν μόνος, έβαζες τη δόση του σκευάσματος και όλη η προκλητική ημέρα πήγαινε περίπατο. Έτσι η επόμενη μέρα κοβόταν και ραβόταν στα μέτρα του σκευάσματος,  αν είχε πιθανότητες να αγχωθείς, να στρεσαριστείς και να πάθεις κρίση υπερφαγίας το σκεύασμα είχε κανονίσει από χθες αυτά να τα εξαλείψει. Έτσι απέμεινε μόνο ένα συναίσθημα στη φύση (γιατί τα άλλα είχαν κριθεί ως υπερπαχυντικά και πολέμια του σκευάσματος), το 'θέλω να πιω το σκεύασμα, υπάρχω μόνο γι' αυτό'.
7) Για να υπάρχουν οι διαιτολόγοι και να μην εξαφανιστεί ο κλάδος τους, το μαγικό σκεύασμα τους έκανε χάρη να υπάρχουν καθώς δινόταν μαζί με μια προσεκτική διατροφή, αλλά η διατροφή λειτουργούσε ως placebo, όλη η δουλειά γινόταν από το σκεύασμα. Για να αποδειχθεί η τόσο αποτελεσματική του δράση και πρακτικά, ο άνθρωπος πήδηξε σε 1 άλλο μοντέλο ζωής και διατροφής, έπαψε πια να τρέφεται με το συνήθη τρόπο αγγουράκια, ψάρι, μπριζόλα και έτρωγε τροφές εργαστηριακά παρασκευασμένες σε ειδικά τροφο-παρασκευαστήρια. Τροφές που δεν θύμιζαν σε τίποτα τις κλασικές τροφές που αλληλεπιδρούσε χιλιάδες χρόνια ο Homo-sapiens, αλλά σημασία είχε αν το σκεύασμα είναι αποτελεσματικό, όχι αν ο άνθρωπος θα παραμείνει άνθρωπος. Έτσι με την έλευση του σκευάσματος ο άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε κάτι σαν αιλουροειδές αλλά το σκεύασμα αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματικό.
8)Η δράση του σκευάσματος ξεκινούσε όχι με την πόση του αλλά με την θέαση του, καθώς βλέποντας το και μόνο ήταν ικανό να σε αδυνατίσει. Η δράση του ήταν τόσο ισχυρή που αρνητικά συναισθήματα που σου προκαλούσαν κρίσεις υπερφαγίας μεμιάς εξαφανιζόντουσαν. Συναισθήματα όπως ερωτική απογοήτευση, διαζύγιο, απόρριψη, αίσθημα ανεπάρκειας, σεξουαλική μη-ικανοποίηση κτλ δεν έπαιρναν έκτασ στη θέα του σκευάσματος, η τελευταία του έκδοση ήταν τόσο αποτελεσματική που καταπολεμούσε και το πολύ ισχυρό αίσθημα της επαγγελματικής ανεπάρκειας. Δηλαδή πιστεύεις ότι έπρεπε να γίνεις γιατρός και είσαι λογιστής και αυτό καθημερινά δεν σε χωράει στο σώμα σου και κάνεις υπερφαγικές κρίσεις, το μαγικό σκεύασμα το λύνει απλά και μόνο κοιτώντας το. Λέγεται ότι το 2040 το σκεύασμα θα λύνει και προβλήματα τύπου τι στολή θα βάζεις τις Απόκριες, που οδηγεί σε υπερφαγικές κρίσεις, καταργώντας τις Απόκριες.
9)Οι χρονοθεσιακές και χρονοδιατακτικές ικανότητες του σκευάσματος είναι γνωστές πια καθώς με 4 δόσεις μεταφέρουν γεύματα σε ώρες που πρέπει να τα τρως και όχι σε άλλες ακατάλληλες ώρες. Έτσι καθιστούν παιχνιδάκι την νυχτερινή υπερφαγία και Σάββατο βράδι επιδόρπιο μετά το φαγητό στη ταβέρνα. Το σκεύασμα ανακατεύει την τράπουλα των ωρών, ημερών και ετών μέσα σου ανάλογα με το τι βολεύει τη στιγμή. Παράδειγμα: σηκώνεσαι το βράδυ και τρως αλλά δεν τρως πρωινό, μεταφέρει την νυχτερινή υπερφαγία το πρωί και έτσι αντι να τρως το βράδι και να παχαίνεις, τρως ένα ωραίο πρωινό. Μεταφέρει το επιδόρπιο του Σαββάτου στο απογευματινό της Δευτέρας και έτσι το πρόβλημα μετριάζεται. Πιθανές παρενέργειες είναι ότι μπορεί να σε ξυπνήσει σε μια εποχή που είχες φυσιολογικό βάρος και δεν υπήρχε το σκεύασμα και να δημιουργηθούν απορίες αλλά και αυτή η παρενέργεια θα εξαλειφθεί.
10)Το μαγικό σκεύασμα έφερε μια πραγματική επανάσταση στο αδυνάτισμα. Αναβάθμισε τον άνθρωπο σε πραγματικό υπεράνθρωπο(όχι του Νίτσε πιο ψηλά ακόμη), γιατί ήταν το σκεύασμα εκείνο που πρώτο δημιούργησε στον άνθρωπο το συναίσθημα αποφυγής τροφής διά της πολιτιστικής οδού. Δημιούργησε στον άνθρωπο το συναίσθημα 'είσαι πολύ μεγάλος φίλε μου για να κάθεσαι να ασχολείσαι με παγωτά, σουβλάκια και τυρόπιτες, έχεις έναν και μόνο ιστορικό προορισμό και όλα τα άλλα είναι μικρότητες'. 'Προορίζεσαι για πολύ μεγάλα πράγματα για να ασχολείσαι με τα φθηνά γήινα'. Έτσι το μαγικό σκεύασμα επιτελεί και έναν άλλο σπουδαίο ρόλο στον άνθρωπο, της πνευματικής ανέλιξης και της ιστορικότητας της ύπαρξης του. Φτάνει ένα βήμα πιο κοντά τον άνθρωπο στην θέωση. Πραγματικά καταπληκτικό σκεύασμα. Διά της καινοτόμου οδού 'αποφυγής τροφής διά της εξ άνωθεν ηδονοαποφυγής' προκαλεί πνευματική και πολιτιστική επανάσταση. Μια μικρή παρενέργεια που δε έχει ληφθεί υπόψιν είναι ότι η μοναδική τροφή που καταναλώνει τώρα ο άνθρωπος την Αμβροσία, έχει πολλές θερμίδες αλλά και αυτή θα εξαλειφθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!