Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Υπερλιπιδαιμική Ελπιδοκαταστολή

   Θα μπαίνουν με μια ένεση από το παχύ έντερο, θα είναι μικροοργανισμοί και θα ξαμολιούνται μέσα στο σώμα σου και θα τρώνε όλο το λίπος, όπου το έχεις, αρκεί να κάνεις την μαγική έγχυση.
Τα ψυχοτρόφιμα είναι γεγονός, δημιουργήθηκαν για να εξυποηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων στο να χορταίνουν το μάτι τους, τρόφιμα που είναι ίδια με τα αγαπημένα τους, αλλά είναι εμπλουτισμένα με πολτοποιημένη πατάτα, σόγια ή κινόα. Ορεξιογονοσυντονιστές είναι έτοιμοι να ρυθμίσουν την όρεξη ανάλογα την τοποθεσία, πας διακοπές σου ρυθμίζουν ανάλογα την όρεξη, βράδι μετά τις 12 ρυθμίζεις να πέφτει, πας σε πάρτι τον έχεις ρυθμίσει νωρίτερα να τρως αυτό που πρέπει. Ποτέ δεν θες γλυκό, ποτέ δεν τρως πιο πολύ απ' όσο πρέπει, ποτέ δεν παίρνεις κιλά, βάρος φυσιολογικό. Οζονοκτόνες αίθουσες λιποκρυοεκτόνωσης, με ανάλογη θερμοκρασία και κατάλληλη παροχή οξυγονολιποκτόνου αερίου, γιατί έχει βρεθεί σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας ότι το Πυροσταφυλικό οξύ εισβάλλει στον Κύκλο του Krebs και προκαλεί ταχεία λιπόλυση. Ο οικοθερμιδομετρητής συνδεδεμένος με τα Barcode από τις σακούλες των σούπερ μάρκετ σε προειδοποιεί όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ ότι έχεις ξεπεράσει τις εβδομαδιαίες θερμιδικές σου ανάγκες και θα πρέπει να πας σπίτι σου, χωρίς να αγοράσεις τίποτε άλλο. Ο κορτιζολοκατανεμητής   ήρθε για να φέρει την επανάσταση στο αδυνάτισμα, συνδεδεμένος με τις εικόνες που σου προκαλούν ευτυχία, έχεις μία ώρα θεραπείας που μέσα από τα προσωπικά σου βιώματα κετονώνεις την κορτιζόλη σωστά και η ινσουλίνη αντί για λιποαποθήκευση παίρνει εντολή λιποδιάλυσης. Έτος 2030 και το αδυνάτισμα ήρθε για μια ακόμη φορά να αποτύχει παταγωδώς, μέσα από τη χειραγώγηση και την ανάγκη των ανθρώπων για λίγο περισσότερη ελπίδα. Στο Χρηματιστήριο της ανθρωπότητας η μόνη μετοχή που δεν πέφτει είναι εκείνη της ελπίδας.
Μετά την 3η-4η Δίαιτα
Κάθε προσπάθεια για μείωση του βάρους από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσπάθεια είναι απλά σπατάλη χρόνου. Όταν κάποιος μετά από 3 ή 4 προσπάθειες για αδυνάτισμα μπαίνει σε μια νέα προσπάθεια απλά δεν γίνεται προσπάθεια. Η αίσθηση ότι είσαι σε αδυνάτισμα και νομίζεις ότι το παλεύεις είναι λάθος, ο τροχός δεν γυρίζει, το κουμπί δεν πατιέται και απλά η προσθήκη βάρους συνεχίζεται χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μπαίνει πιο αργά βάρος ή για πολύ λίγο σταματάς να παίρνεις αλλά ουσιαστικά η διαδικασία 'παχαίνω', μια χαρά συνεχίζεται. Απλά νομίζεις ότι θα αδυνατίσεις έχοντας ένα διαιτολόγο, απέναντι και μια ζυγαριά μπροστά, έχουν πάψει και αυτά όμως να δουλεύουν. Μια σιωπηλή, αθόρυβη διαδικασία που είναι μη ανιχνεύσιμη από τον πρωταγωνιστή. Γι αυτό το λόγο και μετά από την 4η προσπάθεια για αδυνάτισμα μπαίνουν τα περισσότερα κιλά, γιατί ξεκινάς ρυθμισμένος να πάρεις κιλά, η προσθήκη βάρους πιέζεται λίγο να στματήσει ή να κόψει ταχύτητα και μετά όταν σταματήσει το γκάζι μένει κολλημένο στο πάτωμα και η βουλιμία τινάζεται στο ταβάνι. Είναι μια διαδικασία που δεν σταμάτησε ποτέ. Κάθε αποτυχημένη δίαιτα στο παρελθόν δεν διαγράφεται από το σκληρό μας δίσκο αντίθετα προσθέτει μια μικρή ή μια μεγάλη αρνητική βαθμολογία. Όσες περισσόετερες προσδοκίες σε φόρτωσε η τελευταία προσπάθεια τόσο αρνητικότερη βαθμολογία. Αυτό φαίνεται στην επόμενη θεραπεία, ο διαιτολόγος απλά παίζει το ρόλο του καθυστερητή(δεν υπάρχει τέτοια λέξη αλλά καταλάβατε), αλλά τα κιλά θα μπουν απλά με 1μικρό διαλλειματάκι.
Δίαιτα 2030
   Στην πρώτη παράγραφο περιγράψαμε θεραπείες που θα πουλιούνται στο μέλλον και στόχο έχουν να γεννούν πολύ μεγάλες προσδοκίες στον θεραπεύομενο, γιατί όταν στο παρελθόν έχεις πουλήσει μέτριου τύπου ελπίδες, αυτές μετά πρέπει να τις αναβαθμίσεις, πρέπει να τις κάνεις πιο ελπιδοφόρες. Αυτές οι θεραπείες θα έχουν το εξής χαρακτηριστικό, θα τις κάνει μία φορά και θα ξεζουμίζεσαι εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι για πολλά περισσότερα χρόνια παχύσαρκος και στιμμένος από ελπίδες παχύσαρκος. Δεν θα πιστεύεις σε τίποτα και σε κανένα.

 Κάθε αποτυχία αποτιμάται σε κιλά 
   Κάθε φορά που κάνεις μια προσπάθεια για να χάσεις κιλά και δεν το πετυχαίνεις, η επόμενη προσπάθεις δεν είναι παρθένα αλλά αρνητική, κάποιες φορές πολύ αρνητική και κάποιες φορές λίγο αρνητική. Άρα δεν ξεκινάς από το μηδέν αλλά από το -5, -10, -20, -30, πολλές θεραπείες ακόμη και αν έχουν θετική πορεία βλέπεις ότι ο πρωταγωνιστής δεν πιστεύει τίποτα και δεν τον αγγίζει κανένα αποτέλεσμα γιατί πληρώνει το γραμμάτιο των προηγουμένων μεθόδων.  Μέχρι να το ξεπληρώσει περνάει πολύς καιρός και μέχρι να γυρίσει η ψυχολογία του σε θετική, τα έχει παρατήσει. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν γεμίσει αρνητική ενέργεια για 2 ζωές και απλά κάθονται σπίτι τους και περιμένουν, ίσως κάτι γίνει. Η δίαιτα είναι ένα τεράστιο ναρκοπέδιο γιατί επειδή σχετίζεται πολύ με την αισθητική, την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση βάζεις πολλές μάρκες στο νούμερο 'ζωή' , οπότε δίνεις ότι έχεις και δεν έχεις από ελπίδα. Όταν αποτυγχάνεις γεμίζεις με τόση αρνητική ενέργεια που όταν πας να γεννήσεις καινούρια ελπίδα βάζεις όλο και λιγότερες μάρκες. Ο διαιτολόγος συνήθως έχει κυρίως περιστατικά ανθρώπων που είναι εντελώς ξεζουμισμένοι από ελπίδα και ξεκινάνε πιστεύοντας ότι θα αποτύχουν, ούτε μισή ελπίδα δεν έχουν ότι κάτι μπορεί να γίνει. Αν από τύχη έρθει ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι εκτός πλάνου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!