Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Ακυρώστε το ραντεβού με το διαιτολόγο σας

   Ένα ακόμη αντιφατικό γεγονός που αντιμετωπίζουμε ως ειδικοί τις εορταστικές ημέρες είναι και αυτό που συμβαίνει με τις διακοπές των Εορτών.

Αυτοί που παρακολουθούνται από πριν θέλουν να απομακρύνουν όσο μπορούν τη συνεδρία μετά τις γιορτές και εκεί γίνεται ο κακός χαμός με τις γιορτές. Την μία ο ένας μπορεί στις 6 ο άλλος στις 16 ο άλλος από Φλεβάρη και ο άλλος από του χρόνου. Αντιμετωπίζουμε το γεγονός που έχουμε περιγράψει και σε ένα παλιό μας άρθρο, αν αφήσουμε τον ασθενή να διαλέξει για το πότε θέλει να γίνονται οι συνεδρίες θα διαλέγει πότε πρόσεξε και θα κλείνει ραντεβού. Με συνέπεια να έρχεται στα ραντεβού του όποτε θέλει και φυσικά 1 μήνα μετά τις γιορτές σίγουρα. Άρα ξανασκοντάφτουμε πάλι μπροστά στους κανόνες που πρέπει από νωρίς να τεθούν. Χωρίς κανόνες δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία και αδυνάτισμα. Ακόμη και αν περάσουν 3 και 4 εβδομάδες με κενό εορτών πάλι η αναβολή είναι προ των πυλών.
Εντυπωσιακό γεγονός μετά τις γιορτές
   Το εντυπωσιακό γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το προηγούμενο που περιγράψαμε, συμβαίνει με αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν μετά τις γιορτές. Αυτοί βιάζονται πολύ και αν γινόταν πολλές φορές να τρώγαμε μαζί την Πρωτοχρονιά θα το ήθελαν πολύ. Το εντελώς τρελό που έχουμε δει να συμβαίνει είναι, οι ίδιοι άνθρωποι τη μία χρονιά να θέλουν να κλείσουν ραντεβού όσο νωρίτερα γίνεται μετά τις γιορτές και την άλλη να ακυρώνουν όσα ραντεβού περισσότερα μπορούν με άμεσο στόχο να ανακάμψουν (πέσει λίγο η ζυγαριά), μετά τις γιορτές.
Ενοχές
   Τι σου κάνουν λέω οι ενοχές. Μπορεί να μην σε νοιάζει το ένα να μην σε νοιάζει το άλλο, οι ενοχές όμως είναι ανυπόφορες πρέπει να ανακουφιστούν. Μόνο που στην μία περίπτωση έχεις ενοχές που έφαγες και ακυρώνεις και στην άλλη πάλι επειδή έφαγες τρέχεις να βρεις ραντεβού κενό. Απλά στην κάθε περίπτωση αλλάζει το αντικείμενο, στην μία είναι η θεραπεία με φάρμακο την μεταφορά αυτής και στην άλλη αντικείμενο είναι ο εαυτός που έφαγε και το φάρμακο ο διαιτολόγος. Η παχυσαρκία είναι και μία ενοχοκεντρική ασθένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!