Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Τώρα

Ο πρώτος 'καθαρός' εαυτός
K.E., η τρίτη διάσταση του σεξ, το ιδεατό. Είναι εκείνο που λατρεύεις να το έχεις σε απόσταση και να μην το ακουμπάς, αλλά θες να είναι δικό σου μόνο δικό σου. Είναι εκείνο που δεν θα να ακουμπήσεις ποτέ, δεν θες να κατακτήσεις ποτέ, δεν θες να κοιμηθείς μαζί του αλλά θες να το έχεις πάντα δίπλα σου και να το προσέχεις, να το ποτίζεις, να το μεγαλώνεις και να είναι το παιδί σου. Μέχρι αυτό το παιδί που μεγάλωσες αρχίζει να σου ζητάει να φύγει μόνο του και να ταξιδέψει.

Δεν μπορείς όμως εσύ να το αφήσεις να φύγει,γιατί το μεγάλωσες, το φρόντισες και το πότισες με πολύ εαυτό, φοβάσαι ότι θα μολυνθεί με έρωτα και αγάπη. Εκεί μέσα είσαι εσύ, έβαλες πολύ Εγώ στο K.E. για να το αφήσεις να φύγει τόσο εύκολα. Αυτή η διαστρεβλωμένη σεξουαλική εικόνα μέσα σου είναι αυτή που δεν θες ποτέ να σπάσει, δεν θες ποτέ να χάσει την παρθενία της και δεν θες ποτέ να γρατσουνιστεί. Το πραγματικό σεξ είναι αυτό που δεν ακούμπησες ποτέ το αντικείμενο του. Είναι εικόνα, είναι σύμβολο, είναι η τρίτη διάσταση του Σεξ και η μεγαλύτερη. Η διαφορά είναι ότι κάθε επιλογή για Σεξ είναι μια επιλογή προς τα κάτω, είναι αυτή η επιλογή που ψάχνεις για να προσπαθήσεις να σκοτώσεις, να μαγαρίσεις, να μολύνεις αυτή την εικόνα μέσα σου. Μόνο που δεν μολύνεται, γιατί είναι παιδί σου. Είναι η άδεια που προσπαθείς να δώσεις στον εαυτό σου να υπάρξει σε αυτή την πολύ βιολογική διάσταση. Όσο θες να την προστατεύσεις, τόσο προσπαθείς να την μολύνεις και παχαίνεις. Όσο πιο ηθική, καθαρή, λευκή και αμόλυντη θες να είναι τόσο περισσότερο παχαίνεις και τόσο πιο πολύ βρώμικη θες να είναι. Γιατί αν είναι βρώμικη τόσο περισσότερο μπορείς να υπάρχεις ως άνθρωπος. Μπορεί να γίνει υποφερτό όλο αυτό, σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί να τρως, να μολύνεις και να σκοτώνεις. Πολλοί άνθρωποι παχύσαρκοι, έχουν ένα καθαρό και αμόλυντο εαυτό, που έρχεται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα και την μάσκα που έχουν φορέσει σε αυτή για να υπάρξουν. Μπορεί να παρουσιάζονται πολύ σκληροί άνθρωποι, αφυδατωμένοι επαγγελματίες, αδέκαστοι κριτές αλλά μέσα τους είναι το πέπλο που φοράνε για να κρύψουν το κρυφό, λευκό τους λουλούδι και η σύγκρουση είναι τεράστια και σκληρή. Το βάρος τους αποτυπώνει ότι η ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ.  Στη μικρή ζωή σου, λιώνει το κορμί σου, άκου τη κραυγή σου,
Μοναδικότητα
Η φυσική πορεία του ανθρώπου είναι να αισθάνεται μοναδικός και ουράνιος από τον κόσμο του, όσο αυτό το περιβάλλον του δεν το δίνει, αρρωσταίνει. Όλοι οι άνθρωποι αυτό διεκδικούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Κανείς δεν είναι συμβιβασμένος στην αφάνεια και στο τίποτα. Κάθε μας κουβέντα, λέξη, συζήτηση, πράξη, δουλειά είναι πορεία προς τη μοναδικότητα. Όσο πιο νωρίς, ξεκάθαρα και δυνατά το ζητήσει κάποιος από τον κόσμο του, τόσο πιο κοντά φέρνει την ευτυχία του. Η ανάγκη μας για παρέες. ομάδες και σχέσεις είναι στα πλαίσια του ΄σε φροντίζω για να είσαι εδώ να τονίζεις την μοναδικότητα μου'. Το ίδιο ισχύει και για τη μοναξιά, δεν φοβόμαστε μην μείνουμε μόνοι, το ποιος θα μείνει εδώ να μας λατρεύει είναι το ζήτημα. Γι' αυτό η κατ΄ επιλογήν μοναξιά έχει και μια τιμιότητα. Κάθε μοναδικότητα που φιμώνεται και δεν απελευθερώνεται παχαίνει και συνήθως οι φίλοι, η κοινωνία και οι βολεμένες σχέσεις ράβουν στενό κουστούμι σε αυτόν που πορεύεται προς τα κει. Αυτός ο άνθρωπος δύο επιλογές έχει, να ομολογήσει ελεύθερα και μεγαλόφωνα ότι είναι μοναδικός και ο δρόμος του είναι προς τα κει και να μείνει μόνος ή να παραμείνει σε ομάδες, σχέσεις και κοινωνίες χοντρός. Όσο πιο μοναδικός τόσο πιο χοντρός. Είναι αυτή η κοινωνία που σιωπηλά σου λέει 'για να είσαι εδώ θα πρέπει να είσαι άρρωστος και γονατισμένος'.  Κοινωνίες, παρέες φυλακές κρατούν τις ψυχές νεκρές. 
Το πρώτο συναίσθημα
Το πρώτο συναίσθημα που αποπνέει ένας άνθρωπος που αδυνατίζει είναι μίσος και το πρώτο συναίσθημα που αποπνέει ένας άνθρωπος που παχαίνει είναι συμπάθεια και αγάπη. 'Θα υπάρχεις ως κατώτερος μας ή δεν θα υπάρχεις ως ανώτερος μας, δικαίωμα να εξελιχθείς πέρα από εμάς δεν έχεις' και οι συνωμοσίες ξεκινούν να πλέκουν το δίχτυ τους, πάντα οι λόγοι είναι άλλοι από τους πραγματικούς, αλλά δεν λέγονται ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να γίνω μοναδικός και κάποιος άλλος βρίσκεται μπροστά μου, ο οποίος πρέπει να εξοντωθεί. 
Έρωτας
Το οξύ και βραχύ αυτό συναίσθημα που κρατάει πάντα τρομερά λίγο μας δίνει σπουδαία στοιχεία για το βάρος. Ο έρωτας είναι εικόνα του πρώτου εκείνου εαυτού, του ηθικού, του λευκού και αμόλυντου, είναι η διαστρεβλωμένη εικόνα του ενστίκτου μας που μας λέει ότι αυτός που ερωτευόμαστε πρέπει να είναι αγνός και καθαρός. Είναι εκείνο το παιδί. Γι' αυτό πολλοί άνθρωποι που ερωτεύονται δεν θέλουν να ακούν εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν την σεξουαλική ή κοινωνική ζωή του ανθρώπου που ερωτεύονται, γιατί αισθάνονται ότι μολύνουν εκείνη την εικόνα του πρώτου εαυτού. Προστατεύουν την εικόνα εκείνη της αγνότητας, ακόμη και αν έχουν συμβεί πράγματα προτιμούν να μην τα ξέρουν, στο βωμό εκείνης της καθαρής εικόνας θυσιάζεται το πρόσωπο. Δεν θέλω το πρόσωπο σου, θέλω την εικόνα μου, είμαι ερωτευμένος μαζί μου. Αυτός ο οποίος είναι ερωτευμένος με μια μολυσμένη εικόνα, είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να προχωρήσει σε μια εσωτερική κάθαρση. Θα διαστρεβλώσει το συναίσθημα μέσα του και θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι τον μισεί. Θα ευχηθεί γι' αυτόν να παχύνει έτσι θα τον εκδικηθεί μέσα από την πιο ολοκληρωτική οδό που ξέρει, την σεξουαλική του εικόνα. Αυτός θα κρατήσει την καθαρή, αμόλυντη εικόνα που επιθυμεί και θα ευχηθεί στον άλλο την ανυπαρξία. Γιατί η παχυσαρκία σκοτώνει με τον χειρότερο και τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο τη σεξουαλική εικόνα.
Αγάπη
 Η αγάπη αν εννοούμε το συναίσθημα εκείνο που δεν έχει την οξύτητα του έρωτα αλλά έχει μακρύ χαρακτήρα μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κάτι άλλο. Γιατί μας βολεύει να λέμε ότι ο έρωτας πρέπει να μετατρέπεται σε αγάπη για να ωριμάζει και να διατηρείτε αλλά δεν είναι αυτή όλη η αλήθεια. Η αγάπη εύκολα μετατρέπεται και σε κάτι άλλο μετά, σε ανάγκη για σιγουριά, για βολή, για επανάληψη. Το καλό υλικό του μικρόκοσμου μας μπορεί να είναι η αγάπη και επειδή αυτόν που αγαπάμε δεν τον θεωρούμε αντίπαλο αλλά υφιστάμενο, του ευχόμαστε να παχύνει, για να αφαιρέσουμε την σεξουαλική του εικόνα και να σταματήσουμε την πορεία προς την μοναδικότητα. Γιατί αν συνεχίσει την πορεία του προς τα κει δεν θα είμαστε εμείς και εμείς θέλουμε τη βολή μας και την επανάληψη, να είναι και κάποιος άλλος εκεί όταν δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε τη μέρα και τη νύχτα μας. Οι περισσότεροι, είναι ευκολότερο μέσα πάντα στα πλαίσια της αγάπης να παχύνουν γιατί α)δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους και ότι δεν εκφράζεις το τρως αλλά και β)γιατί από ένα σημείο και μετά το βάρος εξασφαλίζει μια σίγουρη θέση στο μικρόκοσμο τους, αφαιρώντας τη σεξουαλικότητα, ο άλλος είναι δέσμιος σου, άρα θα πάτε μαζί στο τίποτα. Δύο μοναδικότητες σε μία αγάπη δεν χωράνε. Μία μοναδικότητα σε μία αγάπη χωράει γιατί η αγάπη μπορεί να παραμείνει αγάπη μόνο αν στη σχέση η πορεία τους ενός μόνο απ τους δύο οδεύει προς τα κει. Και είναι σχέση μαθητή-δάσκαλου, η τέλεια αγάπη είναι πορεία προς τη μοναδικότητα του ενός απ' τους δύο στα πλαίσια της σχέσης οδηγού και ακόλουθου ή αν θέλετε προϊστάμενου-υφιστάμενου, σε οδηγώ και έτσι μου τονίζεις την μοναδικότητα άρα σ αγαπάω ως επιβεβαιωτή μου, μ αγαπάς ως δάσκαλο σου. Σε αυτή του είδους την αγάπη υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα και δεν εύχεσαι ποτέ στον υφιστάμενο σου να παχύνει, γιατί σου πραγματοποιεί κάθε μέρα το στόχο σου. Επιθυμείς να έχει τη πιο τέλεια σεξουαλικη εικόνα, γιατί υπάρχει τελειότερη, η δική σου.
Η πιο κακή ευχή
Η πιο κακή ευχή που μπορούμε να κάνουμε σε κάποιον είναι να παχύνει και αυτό γιατί προσβάλει ευθέως την σεξουαλική του εικόνα και αυτή είναι ο καθρέφτης της μοναδικότητας και της πορείας του προς τα κει. Ένας παχύσαρκος, είναι ένας λιγότερος αντίπαλος. Οι μεγαλύτερες σιωπηλές μάχες και τα περισσότερα θύματα είναι απ' αυτόν τον πόλεμο, τον ακύρηχτο, τον βουβό, τον πόλεμο που δεν έχει όρια, χώρο και χρόνο. Η σεξουαλική εικόνα είναι αυτή η άλλη εικόνα, που απευθυνόμαστε για να εξοντώσουμε αντιπάλους με στόχο να μείνουμε μόνοι διεκδικητές της μοναδικότητας. Κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι ο ανελέητος και βουβός πόλεμος εκεί λαμβάνει χώρα αλλά δεν το ομολογούμε ποτέ. Βάρος-Σεξουαλικότητα-Μοναδικότητα.
Άδειος
Η ζωή κυλάει τέλεια άδεια και υπέροχα κενή, πάντα φαγητό. Τι σε σπρώχνει να τρώς; Το κενό, το τίποτα, το άδειο, εκείνο το χάδι. Κάθε μπουκιά είναι το καθαρό χαμόγελο από μια άλλη ζωή, κάθε κιλό και η αμόλυντη ψυχή και δείχνεις να μην χωράς πια στο συναίσθημα σου, δείχνεις κοντός, δείχνεις νεκρός και τρως. Θα τρως μέχρι να γεμίσεις αλλά δεν γεμίζεις με τον αέρα της θνητότητας και την ασημαντότητα. Αυτό που σε αγγίζει δεν είναι το χέρι του, αλλά ο συμβιβασμός. Κάθε τι που σε αγγίζει σήμερα είναι συμβιβασμός και πόνος, δεν μιλάς, το δέχεσαι, αλλά ξέρεις. Ξέρεις γιατί τρως πάντα ήξερες αλλά δεν μίλαγες κοντά στην ανάσα της ψυχής σου. Κάθε παρέα, κάθε κουβέντα, κάθε στιγμή, κάθε πνοή, κάθε χθες, κάθε μετά είναι όσα άφησες σήμερα να περάσουν από μπροστά σου, έννοιες, λέξεις, εικόνες, σύμβολα που ποτέ δεν έντυσες με συναίσθημα, τα άφησες απλά να περάσουν και αύριο αυτό θα συμβεί. Και κάθε αγάπη θα περνάει, κάθε χθες δεν θα γίνεται ποτέ αύριο και κάθε τώρα θα γίνεται φαγητό. Τρώω γιατί δεν έχω μέλλον, τρώω γιατί ξέρω ότι στο αύριο μου θα λείπω, δεν προλαβαίνω.
Οι μικροί θεοί σου
Οι φίλοι σου οι θεοί σου, θεοί της ημέρας, δαίμονες της ύπαρξης, δήμιοι του ονείρου. Είναι πάντα εκεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι τίποτα και χθες και η τιμωρία φαγητό. Η κουβέντα που κατάπιες, το φιλί που δεν έδωσες, η βραδιά που βίασες, φαγητό. Φάε το κενό σου, θάψε το θεό σου. Ευτυχώς όμως που ζω, γιατί η ζωή όπως και να σαι ότι και να σαι είναι χαρά, είναι ευτυχία.Οι μικροί θεοί σου πίνουν στην αυλή σου, ξέχνα τη ζωή σου, πίνουν το κρασί σου.
Απόσταση
Κάθε άνθρωπος έχει αυτόν τον αμόλυντο καθαρό εαυτό και τον προσέχει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στην ζωή του. Είναι ο λόγος που ζει και που υπάρχει, είναι η λύτρωση της ημέρας και ο εξαγνισμός της νύχτας. Όσο πιο καθαρός θέλει να είναι ο άλλος εαυτός τόσο περισσότερο τρώει τα σωθικά του ο ανήθικος εαυτός. Η απόσταση μεγαλώνει όσο δεν τον αφήνει να ενηλικιωθεί και το βάρος αυξάνεται, Όσο μεγαλύτερη απόσταση, τόσο μεγαλύτερο βάρος, το κενό καλύπτεται με φαγητό. Το οποίο έρχεται να μπει όπου δεν μπορεί να μπει ένα ελεύθερο συναίσθημα, όπου δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Κάθε συναίσθημα που πνίγεται και δεν συντροφεύει τη ζωή σου. Το φαγητό είναι η χαρά και η ευτυχία σου, είναι ο χώρος και ο τρόπος που μπορείς πάνω του να ασκήσεις τη βία που τόσο πολύ θες.
Φαγητό 
Το φαγητό έρχεται να καταλάβει όλες εκείνες τις στιγμές που θα έπρεπε να κυριαρχεί το συναίσθημα και όλες οι επιλογές που θα έπρεπε να έχουν συναίσθημα, έχουν φαγητό. Η κοινωνική σου ζωή, η οικογενειακή σου ζωή, η ψυχαγωγία σου, ο καφές σου, ο φίλος σου, ο σύντροφος σου, οι διακοπές σου, η ερωτική επαφή, έχουν φαγητό και όσο μεγαλώνεις όλο και περισσότερο. Και το φαγητό προσφέρει ένα συναίσθημα ευχαρίστησης μερικών λεπτών, είναι το υποκατάστατο μπροστά στο μεγάλο και ολοκληρωμένο συναίσθημα που δεν πήρες σήμερα. Μικρά καθημερινά χαπάκια ευχαρίστησης σε δόσεις για να μπορέσει αυτή η ζωή να γίνει ανεκτή. Η μάχη για να διοχετευτεί όλη αυτή η ενέργεια που έχεις μέσα σου συνεχίζεται αλλά τα κανάλια που ψάχνεις έχουν φράγμα και ποτέ δεν μπορεί να βγει έξω, έτσι χτυπάει από τοίχο σε τοίχο μέχρι να γίνει κάτι άλλο. Το φαγητό έρχεται και με μια οξεία δόση ενέργειας, να καλύψει την ενέργεια αυτή και για λίγο τα καταφέρνει. Νομίζεις για λίγο ότι όλα έχουν περάσει αλλά η δόση της ενέργειας κρατάει για λίγο, γιατί αυτά που είναι από κάτω είναι τόσα πολλά και τόσο δυνατά που θυμίζει καρφίτσα που πας να ζεστάνεις πάνω σε αφρισμένο ηφαίστειο. Ξανά φαγητό, ξανά χαπάκι μέχρι αυτή η σχέση να γίνει εξάρτηση, μια σεξουαλική σχέση με συχνή εναλλαγή συντρόφων, ανοργασμική. Όσο πιο πολύ η ενέργεια που δεν διοχετεύεται τόσο περισσότερο φαγητό, τόσο περισσότερο βάρος. Τι είναι η παχυσαρκία; Είναι η σιωπή μου.
Γιατί τρώω;
Λαιμαργία, βουλιμία, υπερφαγία και οι τρεις έννοιες έχουν κάτι κοινό, την ταχύτητα. Γιατί τρώει; Κάθε γεύμα, τροφή, μπουκιά είναι μία χαμένη μάχη με την μοναδικότητα. Αφού παραιτούμαστε από το να είμαστε μοναδικοί, τότε μας μένει η ταχύτητα η οποία αντί να κινείται παραγωγικά προς το στόχο της, δηλαδή να μας καταστήσει μοναδικούς, διαστρεβλώνεται και καταλήγει στο φαγητό, στο αλκοόλ αλλά και σε άλλες εκτονώσεις. Οι άνθρωποι με ταχύτητα έχουν πολλές πιθανότητες να είναι παχύσαρκοι, πρωταθλητές, διακεκριμένοι καλλιτέχνες, τοξικομανείς κτλ. Πιο κοντά λοιπόν σε ένα παχύσαρκο είναι, με την έννοια της ταχύτητας, η εικόνα του πρωταθλητή παρά ενός ανθρώπου που ζει μια συμβατική ζωή κάπου στα προάστια μιας πόλης. Ο παχύσαρκος και ο πρωταθλητής έχουν όμως μια σημαντική διαφορά, ο ένας παίρνει την μοναδικότητα που του αξίζει και ωριμάζει ενός ο άλλος φιμώνεται. Η σύγχρονη θεραπεία της παχυσαρκίας (μάλλον πολύ μέλλον), θα αφορά και αλλαγή στην στάση ζωής με επαναστοχοθετήσεις, με κύρια και πρώτη αλλαγή την ανακατάληψη της πορείας προς το 'Είμαι Υπέροχος και Μοναδικός', αφού απελευθερώσουμε πρώτα αυτό το συναίσθημα μέσα μας. 'Κάντη να νιώσει μοναδική'.
 Ανατομία της μίας στιγμής
Πως ξεκινάει μία ημέρα ενός ανθρώπου με περιττά κιλά; Ανατομία της στιγμής. Πρώτο αίσθημα ενοχή, δεύτερο κάτι πρέπει να κάνω, τρίτο αίσθημα γιατί να το κάνω αν δεν έχω τι να το κάνω, τέταρτο αίσθημα παραίτηση. Κάθε μπουκιά που μπαίνει στο στόμα αυτού του ανθρώπου είναι μια ενοχή, μια εικόνα από το ανεκπλήρωτο όνειρο και μια παραίτηση. Η θεραπεία της παχυσαρκίας είναι ένα τεράστιο θέμα και ταρακουνάει συθέμελα τις δομές της ατομικότητας, της κοινωνίας και των ανθρωπίνων σχέσεων.
Ο κόσμος μου
Ο κόσμος ενός παχύσαρκου δεν είναι ο κόσμος που επιθυμεί να ζήσει αλλά ο κόσμος που προετοιμάζει χρόνια πριν για να μπορέσει να αντέξει τη ζωή του. Τον κόσμο αυτό τον στήνει χρόνια πριν παχύνει για να παχύνει. Η πορεία του προς τα κει πραγματοποιείται με μαθηματική ακρίβεια. Ένας κόσμος που οι ενοχές θα απουσιάζουν και η ζωή θα είναι ανεκτή. Περιλαμβάνει κυρίως συναισθήματα, ανθρώπους, χώρους και κανόνες. Όλα έχουν ένα στόχο, την ανεκτή ζωή. Ο κόσμος αυτός στήνεται μεθοδικά, έξυπνα και οργανωμένα. Κάθε άνθρωπος, κάθε συναίσθημα, πρόσωπο εξυπηρετεί τον κόσμο που δεν μας δημιουργεί ενοχές για την ύπαρξη μας. Ένας θαυμαστός, σάπιος κόσμος, υποφερτός, συμβατικός, γαλήνια νεκρός.
Μια λέξη
Το dna της παχυσαρκίας κρύβεται σε πολύ μικρές πράξεις. Κάθε φορά που συναντάμε έναν άνθρωπο και μιλάμε, αγαπάμε, πονάμε, φλερτάρουμε, κάνουμε σεξ, είμαστε φίλοι, σκεφτόμαστε, είναι στιγμή επιβεβαίωσης και ιστορικής αναφοράς. Κάθε τέτοιο συναίσθημα ζει μόνο μία φορά και για πολύ λίγο.  Εκεί μέσα σε αυτό το μικρό ρόλο κρύβεται και η πορεία προς την παχυσαρκία. Κάθε συναίσθημα που αναδύεται έχει έναν ιστορικό σκοπό, να αλλάξει τον κόσμο και είναι κομμάτι της συνολικής μας ενέργειας. Αυτό το κομμάτι που δίνουμε και αδειάζουμε πρέπει να αντικαθίσταται από ένα καλύτερο και μεγαλύτερο του προηγούμενου, αν δεν γίνεται αυτό η τροφή παίρνει το ρόλο της και κάνει αυτό που ξέρει πάντα καλά. Καλύτερο και μεγαλύτερο, γιατί αν είναι κατώτερο και φθηνότερο απ' αυτό που έδωσες τότε κάτι πρέπει να ισοσταθμίσει το κενό. Αφού δεν μπορεί να υπάρχει ως καλύτερος άνθρωπος, τουλάχιστον δώστου μερικά χαπάκια ευτυχίας.' Η παχυσαρκία χτίζεται στιγμή, στιγμή, λεπτό, λεπτό και το dna της κρύβει ένα καλύτερο συναίσθημα που δεν ήρθε ποτέ.
Όνειρο
Η αναφορά μας στα παραπάνω δεν είναι πραγματική είναι ψεύτικη και τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει . Ο κόσμος που παρουσιάσαμε είναι πολύ πιο απλός απ' αυτό και όλοι οι άνθρωποι γύρω μας είναι φυσιολογικοί, ευτυχισμένοι και γαλήνιοι. Δυστυχώς το απόγευμα μας σήμερα ήταν δύσκολο, καθότι είδαμε ένα κακό όνειρο, αλλά πάει τέλειωσε, ξυπνήσαμε. Δεν είναι πραγματικό.
Υ.Γ.
Το άρθρο αυτό ολοκληρώθηκε και ετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες, ως ένδειξη συμπαράστασης και συμπόρευσης με τους ανθρώπους εκείνους που δίνουν το δικό τους αγώνα να κρατήσουν τον εαυτό τους τίμιο, όρθιο και καθαρό. Επιλέξαμε να γράψουμε το σημαντικότερο άρθρο μας συμβολικά αυτές τις ημέρες, γιατί όλοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να πατήσουν τον διακόπτη της αποσύνδεσης με την πραγματικότητα και το Είναι τους. Πρέπει να είμαστε πάντα όρθιοι, έτοιμοι και αδιάκοπα να υπερασπιζόμαστε αυτή την ιστορική στιγμή που έτυχε να είμαστε και εμείς μέσα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!