Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινά εδέσματα..



Δώστε γεύση στην γλυκιά, ινώδη σάρκα ψημένης (γλυκό)κολοκύθας προσθέτοντας φρέσκα φύλλα φασκόμηλου και ελαιόλαδο! 

Πως θα το φτιάξετε;
Είναι απλό!
Συστατικά:
  • (γλυκο)κολοκύθα
  • φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

Αφήστε για 30 λεπτά την κολοκύθα να ψηθεί και πριν καλά καλά μαλακώσει, κόψτε την σε μικρά κομμάτια, προσθέστε τα φύλλα φασκόμηλου, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και βάλτε στο grill για 6 λεπτά και έτοιμο! Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο στο σερβίρισμα αν το επιθυμείτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!