Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Τύπος: Τα μυστικά της κουζίνας

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα κάνουν πράγματι κακό στην υγεία μας; Γιατί τα μπισκότα είναι τραγανά και το τσουρέκι αφράτο, αν και έχουν τα ίδια υλικά; Γιατί τα κρέατα, από διαφορετικά μέρη των ζώων, πρέπει να μαγειρεύονται με διαφορετικό τρόπο; Γιατί τα ψάρια χαλάνε πολύ πιο γρήγορα από το κρέας πουλιών και θηλαστικών;




Γιατί.....και άλλα πολλά γιατί....στη συνέντευξη της Ελίζας Συναδινού στο Κώστα Φασσέα, καθηγητή Βιολογίας Κυττάρου και Γενικής Βοτανικής στο Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου >>> http://bit.ly/LVgjdU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!