Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Φωτογραφία Εβδομάδας: Παγωτό με ένα συστατικό



Τι έχει να ζηλέψει το παραπάνω παγωτό από του εμπορίου;
Απολύτως τίποτα! Παγωτό νόστιμο, θρεπτικό και πανεύκολο με ένα μόλις συστατικό! Ποιό συστατικό; Την μπανάνα! Ότι καλύτερο για μικρούς και μεγάλους!


Η αγαπημένη μας φίλη Άσπα μας παραχώρησε από το προσωπικό της ιστολόγιο Aspa online τις φωτογραφίες αλλά και τις πληροφορίες για το πως θα φτιάξουμε αυτό το παγωτό! Ευχαριστούμε πολύ!

Οδηγίες Άσπας!
Όταν θελήσουμε να φτιάξουμε το παγωτό, βγάζουμε τις παγωμένες μπανάνες από την κατάψυξη. Καμιά φορά τυχαίνει να τις έχω καταψύξει ολόκληρες και όχι σε κομμάτια, οπότε  αναγκαστικά πρέπει να τις κόψω παγωμένες. Δεν είναι και τόοοοσο δύσκολο, με ένα καλό μαχαίρι, κόβονται χωρίς πρόβλημα αλλά καλύτερα να το έχεις κάνει πριν να τις καταψύξεις.

Τις βάζουμε στο μιξεράκι και αρχίζουμε και χτυπάμε. Στην αρχή θα δούμε να δημιουργούνται γρομπαλάκια. Αρχίζει και μας πιάνει απογοήτευση ότι δε θα γίνει παγωτό…




Μετά από λίγο όμως θα αρχίσουν να ομογενοποιούνται και αποκτούν την κρεμώδη υφή του παγωτού!




Σερβίρουμε. Έτοιμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!