Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Μια πραγματική ιστορία αδυνατίσματος (μέρος 1ο)

Γράφει ο Θανάσης Μακρής, Διατροφολόγος

Γεια σας. Επιλέξαμε σήμερα να σας φέρουμε κοντά στη θεραπεία της παχυσαρκίας αυτή τη φορά απ’ την πλευρά των αριθμών. Μην βιαστείτε να μας χαρακτηρίσετε αριθμολάγνους, η σημερινή μας αναφορά σκοπό έχει..
να σας δείξει τον ρεαλισμό με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζετε η θεραπεία της παχυσαρκίας και την συστηματικότητα η οποία πρέπει να την χαρακτηρίζει. Δύο πράγματα θέλουμε να προσέξετε -που κατά τη γνώμη μας είναι και αυτά που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει λύση -α)Συνέπεια και συστηματικότητα στις συνεδρίες β)τήρηση των συμβουλών κατά 70%. Επιλέξαμε να αναφερθούμε σε αριθμούς και σε χρόνο για να καταρρίψουμε μύθους οι οποίοι κάνουν λόγο για μηδενική προσπάθεια, άμεσα αποτελέσματα και ‘μπόλικα κιλά’. Ας γίνουμε ρεαλιστές λοιπόν και ας έρθουμε λίγο πιο κοντά στην αλήθεια. Η θεραπεία που ακολουθεί ο κάθε πελάτης-ασθενής είναι για τον καθένα μοναδική και η σύγκριση με αριθμούς άλλων θεραπειών ανθρώπων που γνωρίζεται ή ακούσατε ή είδατε θα είναι ατυχής και περισσότερο θα τύχει της ατυχίας να απλοποιήσει παρά να ενημερώσει και να ξεκαθαρίσει. Τα συμπεράσματα δικά σας.
  *Η  θεραπεία που περιγράφεται δεν έχει ολοκληρωθεί, αφορά γυναίκα 34 ετών και τα στοιχεία παραπάνω αναρτώνται με τη συναίνεση και την προτροπή της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!