Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφία Εβδομάδας: Τα μυρωδικά της γιαγιάς..


Η γιαγιά συνήθιζε να τα έχει δίπλα στην κατσαρόλα της..
Αποξηραμένος άνηθος και αποξηραμένες κόκκινες καφτερές πιπερίτσες! Εκτός από την γεύση που προσφέρουν στο φαγητό, δίνουν και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους! Η πιπερίτσα εκτός από την πικάντική-καυτερή γεύση προσφέρει κάλιο και βιταμίνη Α. Απ΄την άλλη ο άνηθος εκτός από ιδιάζουσα γεύση και άρωμα προσφέρει φυτικές ίνες, κάλιο, βιταμίνες A και C καθώς και ασβέστιο και σίδηρο. Κάτι ήξερε η γιαγιά! :)

Photo by Emmanouela Leounaki — στο Η Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο! Θα χαρούμε πολύ!